Un început liniștit la Stamford Bridge

Un început liniștit la Stamford Bridgeuporterii lui Chelsea s-au distrat regește de la primul fluier din sfertul de finală al Ligii Europa de joi de la Stamford Bridge, dar ar putea fi necesară mai multă răbdare acasă pentru Burnley.

Echipa lui Maurizio Sarri a concurat într-un avantaj

de 3-0 al doilea picior peste Slavia Praga, practic terminând cravata după 17 minute, deoarece Chelsea a rămas pe curs pentru a asigura un loc de calificare al Ligii Campionilor prin competiția secundară din Europa.

Cu toate acestea, nu există nici o garanție de a câștiga acest turneu având în vedere că Arsenal, Eintracht Frankfurt și Valencia va fantezie toate șansele lor în ultimii patru. Sarri pare hotărât să lupte pe două fronturi, așa că victoria este vitală pentru Chelsea pentru a provoca un top-patru Premier League finish.

Totuși, perseverența Burnley poate fi un adversar penibil, iar Chelsea ar avea nevoie de timp să-i obosească pe vizitatorii tenace.Echipa lui Maurizio Sarri a concurat într-un avantaj

Având în vedere acest lucru, Suport primul obiectiv să vină după 23 de minute poate aduce recompense. A aterizat în șapte din ultimele opt meciuri din Premier League ale lui Chelsea.

A existat, de asemenea, un gol înainte de acest marcaj în doar trei dintre ultimele zece meciuri din Premier League de la Stamford Bridge, cu două dintre aceste greve timpurii vine împotriva perechilor Fulham și Huddersfield retrogradate.

Chelsea nu a reușit să găsească jocul lor de trecere pe o bază consistentă în acest sezon cu o critică fiind faptul că playmaker Jorginho încetinește jocul în timp ce se luptă să se adapteze la fotbalul englezesc.

Acesta va avea nu s-a pierdut pe unii care

Jorginho a fost absent din echipa de joi și, în timp ce suporterii lui Chelsea au aproape cu siguranță mers prea departe în barracking Brazilian născut în Italia internaționale, el nu pare a fi senzație de presiune ca Sarri e pe teren locotenent.

Dacă se spune că Jorginho joacă sub par același lucru nu se poate spune despre brilliant Eden Hazard și la un moment dat, belgianul remarcabil ar trebui să găsească o cale de a ținti fie pentru el, fie pentru un coechipier.Acesta va avea nu s-a pierdut pe unii care

Burnley sunt într-o stare bună, scoțându-se din probleme de retrogradare cu trei victorii directe acasă la lupi și Cardiff și departe la Bournemouth.

Sean Dyche a găsit din nou o modalitate de a obține Clarets de a depasi lor modeste de salarii și în ultimele meciuri au găsit ataca pricepere, marcând zece goluri în ultimele cinci meciuri.

Aceasta este apărarea solidă a lui Chelsea la Stamford Bridge în Premier League, care este în contradicție cu eforturile lor mai inconsecvente de pe drum.

Echipa lui Sarri a jucat șapte meciuri în campionat în 2019, cedând doar de două ori și păstrând cinci cearșafuri curate. Ei au, de asemenea, scurgeri un gol prima jumătate doar o dată în ultimele lor 14 întâlniri home league.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here