Strikers înfloritoare pentru a ajuta PSV ține pasul cu Ajax

Strikers înfloritoare pentru a ajuta PSV ține pasul cu AjaxPSV au câștigat doar două din șapte meciuri în deplasare în acest an, dar sunt încă în mijlocul cursei pentru titlul Eredivisie și pot trece la nivel de puncte cu Ajax, învingându-l pe Willem II.

Liderii Ajax au avantajul pentru că diferența lor de țel este cu 13 mai bună decât cea a PSV.

Tot ce poate face PSV este să câștige cele trei jocuri rămase și să spere că Ajax să renunțe la puncte într-unul din ultimele două.

Partea lui Mark van Bommel

A condus divizia între sfârșitul lunii August și sfârșitul lunii martie, dar au jucat din urmă de la pierderea cu 3-1 a Ajax de luna trecută de la Amsterdam Arena.Partea lui Mark van Bommel

Luuk de Jong înscrie 27 de goluri, deși nu s-a numărat printre marcatori când PSV l-a lovit pe Willem II cu 6-1 pe Stadionul Phillips în septembrie.

Atacantul Mexican Hirving Lozano (17 goluri în 29 de jocuri liga) și Steven Bergwijn (13 din 30) sunt principalele amenințări care Willem II trebuie să se confrunte cu și este îndoielnic că gazdele va ține-le pe toate sub control.

Willem II au multe de jucat în timp ce se străduiesc să cu Ajax, învingându-l pe Willem II.

Liderii Ajax au avantajul pentru că diferența lor de țel este cu 13 mai bună decât cea a PSV. intre în top șapte și să-și asigure un loc în playoff-urile post-sezoniere.

Echipele care termină între al patrulea și al șaptelea concurs, playoff-ul cu câștigătorii avansând în a doua rundă de calificări pentru Europa League.

Cu toate acestea,Cu toate acestea,

Willem al II-lea s-ar putea gândi la finala Cupei Olandeze împotriva Ajax care are loc pe 5 mai.

Nici unul dintre jucătorii lor vor dori să dor de Partea lui Mark van Bommel a condus divizia între sfârșitul lunii August și sfârșitul lunii martie, dar au jucat din urmă de la pierderea cu 3-1 a Ajax de luna trecută de la Amsterdam Arena.

Luuk de Jong înscrie 27 de goluri, deși nu s-a numărat printre marcatori când PSV l-a lovit pe Willem II cu 6-1 pe Stadionul Phillips în septembrie. eveniment spectacol și alunecarea standardelor va face viața mai ușoară pentru PSV în căutarea lor pentru trei puncte cruciale.

PSV va fi în căutarea de a face jocul în condiții de siguranță cât mai curând posibil și există valoare în susținerea lor pentru a conduce la jumătate de timp și full-time la cote-contra.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here