Roșii pot menține presiunea asupra orașului cu o mare victorie.

Roșii pot menține presiunea asupra orașului cu o mare victorie.Destinul Liverpool în Premier League titlu cursa este din mâinile lor, dar ei fac tot posibilul pentru a exercita presiune maximă asupra Manchester City și care pot continua cu o victorie uriaș peste Huddersfield la Anfield.

Mulți susținători ai Liverpool și-au pus speranțele în punctele de cădere ale orașului în derby-ul de miercuri de la Manchester. Dar partea lui Pep Guardiola a trecut testul confortabil, cauzând o schimbare semnificativă în pariuri cu cotele orașului micșorându-se la 1-4, iar

Liverpool prelungindu-se la 3-1.

Cu toate acestea, este nevoie doar de o alunecare pentru a deschide ușa pentru Liverpool și că va fi, probabil, în mintea lui Jurgen Klopp atunci când selectează echipa sa.

Prioritatea numărul unu pentru Klopp este de a obține victoria, dar German poate fi, de asemenea, eyeing sus creșterea diferența obiectiv Reds ” doar în cazul în care echipele termina pe același număr de puncte.Liverpool prelungindu-se la 3-1.

Diferența de gol a orașului este de opt superiori, astfel încât Liverpool au o mulțime de muncă de făcut, dar oportunitățile de a rack up un scor mare nu vin mult mai bine decât acest lucru.

Retrogradarea terrierilor a fost pe carduri de luni de zile, dar acestea au fost chiar mai puțin competitive de la Jan Siewert a fost numit în ianuarie.

La acea vreme, Huddersfield a câștigat 40 de goluri în 23 de meciuri din Premier League în medie 1,74 goluri per meci. De atunci au trimis 29 în 12, o medie de 2,42 pe meci, iar porțile s-au deschis în aprilie cu o înfrângere cu 4-1 în fața lui Leicester și un 4-0 în drum spre Tottenham.

Liverpool au capacitatea de a provoca o înfrângere pe scară largă pe ele, dar multe depind de modul în care gazdele se apropie de joc.

Klopp are miercurea viitoare Champions League

semi-finală excursie la Barcelona să ia în considerare, dar există un decalaj de patru zile între jocuri, oferind suficient timp pentru jucătorii cheie pentru a recupera.

Și cel mai bun mod de a intra în jocul Barca este pe un mare, având în vedere un ciocan la una dintre cele mai slabe echipe Premier League a văzut.Klopp are miercurea viitoare Champions League

Huddersfield este de 13 puncte tally este la doar două mai multe decât record stabilit de Derby în 2007-08, dar s-ar putea stabili o nedorite de referință de 30 de Premier League infrangeri dacă își pierd ultimele trei – sunt acasă la Manchester United și în deplasare la Southampton după acest joc.

Asigurarea mai multe puncte va fi dificil, dar, probabil, necesar în cazul în care Siewert este de a convinge proprietarul Dean Hoyle că el este omul potrivit pentru a conduce avansarea de promovare anticipat sezonul următor.

S-a vorbit de tulburări în vestiar, iar duo-ul danez Mathias Jorgensen și Phil Billing au fost absenți notabili de la jumătatea lunii martie.

Chiar și cu toată lumea trăgând în aceeași direcție, lipsa de calitate a Huddersfield a făcut greu pentru ei să concureze.

Dar comuniunea care a jucat un rol cheie în succesul lor sub David Wagner pare să fi dispărut, lăsându-i vulnerabili.

Spurs a trecut de patru fără a fi nevoiți să joace cât mai bine și sunt șanse ca Liverpool să câștige și mai mult.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here