Regulament pariuri sportive Fortuna

Regulament pariuri sportive FortunaDupă cum știm, casa Fortuna îl întâlnim atât online, cât și offline în timpul ramurii. Ne întâlnim cu mai multe case online care au, de asemenea, unități care nu afișează regulile de licitare pe site-ul lor. Din fericire, acest lucru nu se aplică Fortune, iar acest aspect, deși poate părea nesemnificativ, scopul este de a oferi încredere jucătorilor mai atenți care doresc să cunoască toate detaliile înainte de a se înscrie la casa de pariuri online a Biroului.

Multe dintre declarațiile prezentate în regulile tuturor caselor de pariuri, nu doar noroc, sunt cunoscute tuturor jucătorilor. Cu toate acestea, unele aspecte care se pot referi la verificarea sumelor licitate, care este diferit de la o casă online la o casă. De asemenea, pot apărea cazuri în care rezultatele pariurilor pot fi destul de greu de interpretat.

La Fortuna sport este ordonată în ordine alfabetică atunci când vine vorba de afișarea regulilor, numai că ordinea corespunde pronunției sportului în limba engleză, un detaliu care nu ar trebui să ne împiedice prea mult. În următoarea vom încerca să evidențiem reguli foarte importante pentru diferite sporturi.

1. Fotbal

Desigur, vom începe cu cel mai popular sport de televiziune din România, și anume fotbalul, care are cele mai multe reguli, desigur, apropo, având în vedere numărul mare de opțiuni disponibile în joc.

Ne-ar plăcea să începem cu o regulă despre colțuri pe care nu toată lumea o poate cunoaște, un principiu care spune că minutul unghiurilor va fi rezolvat în momentul în care a fost bătut, dar nu este configurat. Astfel, pentru a evita situațiile de conflict în care trebuie să fie aplicate pe colț, dar în același timp judecătorul fluieră sfârșitul reprizei. Trebuie remarcat faptul că în minutul 33:01, de exemplu, 34. un minut, la fel ca la 34.- stai puțin.

Principiul, care este rar folosit într-un meci de fotbal, dar merită remarcat, spune că toate pariurile deținuților sunt considerate valabile dacă jocul este eliminat după ce a marcat primul gol. Dacă, în schimb, nu va avea loc până când accidentele, toate pariurile luate în perioadele care au fost finalizate vor fi considerate pierdute, indiferent de rezultatul de pe teren. Dacă Pariul nu a fost finalizat până când nu a fost anulat, acesta va fi anulat.

Pentru pariurile Scorecast care țintesc scorul corect, și primul shooter, în cazul în care jucătorul nu a intrat în teren, așa cum a marcat primul gol, pariul va fi ajustat (Pariul care corespunde primului este mutat în contul corect). Dacă primul succes este un autogol, rata va fi determinată pe baza rezultatului corect și a următorului marcator. În cazul în care nu există nici un șildik, premii pariul corespunzător vor fi creditate în contul corect. În cazul în care golul și rezultatul pariului, care implică prezicerea punctului corect, precum și a jucătorului care va înscrie în orice moment al meciului, jucătorul trebuie să fie proprietarul, în caz contrar pariul jucătorului va fi transferat la acesta, în contul corect.

Pentru meciurile programate, dacă jocul nu se reia în următoarele 24 de ore, pariurile rămân valabile. În caz contrar, pariurile pe aceste pariuri vor fi rambursate. În plus, toate pariurile pe colțuri și cărți vor fi anulate, iar banii vor fi returnați. Doar dacă fabrica ezită să renunțe la joc. Multicornerii reprezintă numărul de corneri din prima jumătate înmulțit cu (X) numărul de corneri din a doua jumătate.

În ceea ce privește numărul de coli, tipul de pariu este mai mare / mai mic decât fiecare carte prezentată, indiferent de costum. Pentru a calcula punctele de avertizare, cardul galben este un punct, iar cel roșu este de două puncte. În cazul în care jucătorul va primi două cartonașe galbene, numărul total de puncte de avertizare pentru el va fi de 3.

2. Tenis2. Tenis

Probabil cea mai importantă regulă din tenis spune că, dacă un jucător nu dorește sau dacă, din orice motiv, meciul nu este adus până la capăt, toate pariurile pe acest meci nu contează, indiferent de tipul de pariu pe care îl pariați.

3. Baschet

În cazul în care meciul nu se termină pe picior de egalitate, dar joacă oportunități suplimentare pentru calificarea evenimentului vor fi verificate în funcție de rezultatul obținut la sfârșitul timpului principal al jocului. În plus, reînnoirea nu va fi luată în considerare în ceea ce privește rezultatul întreruperii / întreruperii.

4. Box / MMA

Dacă meciul se termină cu o remiză și nu vor fi listate șansele de remiză, toate pariurile vor fi anulate (iar Pariul va fi returnat). Descalificarea jucătorului va fi considerată o înfrângere knock-out. Dacă lupta a fost amânată, pariurile vor fi valabile timp de 30 de zile. Dacă pariați pe o echipă peste / sub runde, X 5 înseamnă 1 minut până la două minute de rundă, 1 minut și 30 de secunde până la 3 minute și două minute de Rundă și 30 de secunde într-o rundă de 5 minute.

5. Curse de sanie pentru câini

Dacă ați ales Each Way, unde vor fi 2 până la 4 participanți, puteți câștiga numai dacă cel pe care l-ați ales va termina primul. Dacă există 5-6 participanți, suma este împărțită la 4 Dacă alegerea dvs. se termină în una din primele două poziții. Pronosticuri pariu (F/C) necesită numirea prima și a doua etapă în ordinea corectă. În schimb, Gregory plant cere ca el să aleagă primii 3 câini care se termină în ordinea corectă.

6. Hochei pe gheață

Extinderea este luată în considerare pentru toate tipurile de pariuri, dacă nu se specifică altfel.

7. Motorsport

Pentru ca pariurile head2head să fie importante, ambii boxeri trebuie să termine cursa.  Dacă Niciun călăreț nu termină cursa, câștigătorul va fi cel care a făcut cea mai mare parte a cercului

Opt. Rugby

Pariurile pe bombardiere se referă la marcatorul eseului, mai degrabă decât la aruncarea liberă, liberă sau în jos.

9. SaltSalt

Dacă ați ales Each Way, unde vor fi 2 până la 4 participanți, puteți câștiga numai dacă cel pe care l-ați ales va termina primul. Dacă există 5-7 membri, pariul este împărțit la 4 Dacă alegerea dvs. se termină pe una dintre primele două poziții. Dacă există 8-11 participanți, suma este împărțită la 5, dacă alegerea dvs. se încheie la una din primele 3 poziții, dacă există 12-15 participanți, suma este împărțită la 4, dacă alegerea dvs. se încheie la una din primele 3 poziții. Acesta este un handicap pe pista de curse, deoarece cei fără handicap vor avea un stoc de 5. În orice caz, dacă avem cel puțin 16 participanți, suma este împărțită la 4 Dacă alegerea dvs. se încheie la una dintre primele 4 poziții în cazul unei curse cu handicap, pentru una, fără un handicap de acțiuni este împărțită la 5 Dacă alegerea se află într-una din primele 3 poziții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here