Programul agentiilor offline pentru Craciun si Revelion 2018

Programul agentiilor offline pentru Craciun si Revelion 2018Vom avea un timp de lucru de vacanță de iarnă case de pariuri offline diverse, o anumită agenție a deschis chiar de Crăciun și prima zi a anului 2019.

Există puține sărbători de iarnă, aceasta fiind perioada în care agențiile offline au redus sau chiar au închis orele de lucru în prima zi de Crăciun și în prima zi din 2019. Apoi, vom prezenta programul celor mai importante case de pariuri offline. Țineți minte că acest program nu este confirmat oficial, există o probabilitate foarte mare de a fi unul.

Fortuna ProgramFortuna Program

În prima zi de Crăciun și în prima zi a Anului Nou, agențiile de avere sunt închise, în timp ce în Ajunul Crăciunului, în a doua zi de Crăciun, în ultima zi a anului 2018, dar și în a doua zi a anului 2019 au un calendar scurt.

Detaliile pot fi găsite în acest articol.

Program Superbet

Agențiile Superbet își pun bazele în prima zi de Crăciun și în prima zi a anului 2019, în timp ce în a doua zi de Crăciun și a doua zi a Anului Nou are un program redus, iar în Ajunul Crăciunului, dar și în ultima zi a anului 2018 au o reducere semnificativă a programării.

Detaliile pot fi găsite în acest articol.Detaliile pot fi găsite în acest articol.

Programul Stanleybet

La fel ca cele două agenții anterioare și Stanleybet vor fi închise în prima zi de Crăciun și în prima zi a anului 2019. În a doua zi de Crăciun și Anul Nou, dar, de asemenea, în ajunul celor două evenimente, programul este scurt.

Detaliile pot fi găsite în acest articol.

Programul Mozzartbet

Într-un efort de a atrage cât mai mulți clienți posibil, Mozzartbet, aceasta este singura carte care este deschisă în prima zi de Crăciun în prima zi a Anului Nou. Desigur, programul este mic, ca și în zilele din jurul celor două evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here