Primul pariu la Public Win

Primul pariu la Public WinPublicwin este un operator de jocuri de noroc la distanță care au dobândit dreptul de a juca și de a opera online sub o rezoluție 1.08.2017 emise de către Național pentru jocuri de Noroc birou, eficiente 1307.

Etapa 1-înregistrarea Contului

Site-ul de pariuri online al Publicwin: www.publicwin.ro

Pentru a crea un cont, veți găsi un buton numit “înregistrați-vă acum”în partea de sus a paginii de origine. Când apăsați butonul, veți deschide o singură fereastră în care va fi necesar să introduceți datele de utilizator, datele cu caracter personal și aprobările.

Date de utilizator: nume de utilizator, Parolă, Parolă repetată, data nașterii, adresa de e-mail, adresa de e-mail repetată, selectarea unei întrebări personale (pusă de fiecare dată când desenezi), introducerea unui răspuns personal, introducerea unui cod ca măsură de securitate (copiere).
Date cu caracter Personal: deținător (Dl / Dna), prenume, prenume, număr de Stradă, Cod poștal, țară, oraș, număr de telefon mobil.
Confirmați: confirmați că sunteți cetățean român pentru a nega / Numărul de securitate socială (dacă ați fi cetățean Roman), domiciliul fiscal în România confirmă / neagă dacă aveți 18 ani, verificați căsuța și acceptați Termenii și condițiile, publicul mai multe informații despre modul de câștig (e-mail) pe care le-ați acceptat pentru a primi căsuța de cecuri opțională.După ce deschideți contul, veți primi un e-mail la adresa furnizată, și va trebui să faceți clic pe link-ul din e-mail pentru a verifica contul.

Este necesar să se utilizeze numai date reale în timpul înregistrării. Veți avea apoi documentația necesară pentru a vă verifica identitatea și adresa, dacă nu o furnizați, nu veți putea utiliza contul dvs. de pariuri și în cele din urmă contul dvs. va fi închis.Pasul 2-Verificați-vă contul

Conform legislației aplicabile, verificarea contului trebuie efectuată în termen de 30 de zile de la înregistrare. În caz contrar, contul va fi închis și fondurile vor fi transferate la bugetul de stat.

Trebuie să trimiteți o copie a cărții de identitate (carte de identitate, pașaport sau permis de conducere) pentru a vă verifica contul. Documentul poate fi trimis direct de pe site. Doar accesați contul, apoi selectați secțiunea “cont de verificare” din lista din stânga. Fișierul ar trebui să fie de până la 5 MB în dimensiune.

3. etapa: faceți bani din contul dvs. de pariuri

3. etapa: faceți bani din contul dvs. de pariuriPentru a face un depozit, du-te la secțiunea “Contul Meu”pe partea dreaptă a paginii și du-te la subcategoria “depozit” din lista care apare pe partea stângă.

Printre cele mai cunoscute metode de depunere on-line, inclusiv card de credit/debit (VISA / Mastercard), cel mai mare virtual, Skrill și Neteller, Paysafecard sau transfer bancar, puteți depune offline, fără un card de debit de la agențiile de Publicwin.

Suma minimă

Depozitul minim este de 10 lei prin agenții, 20 lei prin Skrill, neteller și Paysafecard, respectiv 50 lei prin card de credit și transfer bancar. Depozit maxim 10 000 Lei prin intermediul Paysafecard, 20 000 Lei prin intermediul skrill și Neteller, 25 000 Lei prin transfer bancar și carduri de credit, respectiv 45 000 Lei prin intermediul agențiilor offline.

Etapa 4: plasarea primului pariu

Pentru a face un pariu, selectați categoria de sport, apoi sport și competiție pe care doriți de la meniul la stânga a paginii. Meciurile din competiția respectivă pot fi vizualizate în centrul paginii, care oferă o varietate de tipuri de pariuri în fiecare competiție. După direcționarea unui tip de pariu care credeți că ar putea fi câștigătorul, selectați să-l plasați pe biletul de pariu pe partea dreaptă a paginii. Dacă doriți să pariați mai mult pe bilet, repetați procedura menționată mai sus.

La publicwin, puteți plasa pariuri unice, mai multe bilete, sau pariuri de sistem. După ce adăugați toate meciurile de pe bilet, puteți vedea cota totală calculată ca produs printre cotele individuale. Apoi plasați miza în căsuța corespunzătoare, calculând partea totală a câștigului final pe pariu.

Ca cu cele mai multe case de pariuri online cu offline agenții, pariul minim pe Publicwin este de 1 Ron.Pentru mai multe informații despre caracteristicile fiecărui tip de pariu, vă recomandăm articolul”Tipuri de pariuri”.

Etapa 5: retragerea banilor din contul de pariuri

Etapa 5: retragerea banilor din contul de pariuriPentru a face o retragere, selectați contul, apoi selectați subcategoria “retragere”. Puteți efectua retrageri folosind cardul dvs. de credit, Skrill și neteller virtual wallet, prin transfer bancar, dar, de asemenea, offline prin intermediul agențiilor Publicwin.

Toate metodele, cu excepția transferului bancar, necesită depunerea înainte de retragere. Retragerea minimă de la agențiile publice este de 10 lei, 20 lei cu ajutorul portofelului virtual și 50 lei cu card de debit și transfer bancar. Retragerea maximă prin intermediul agențiilor este de 45 000 Lei, 20 000 Lei prin intermediul skrill și Neteller și 25 000 lei prin card și transfer bancar.

Timpul de retragere prin intermediul agențiilor este de câteva ore, portofelele virtuale pot depăși 1-2 zile, card de debit 3-5 zile și chiar o săptămână prin transfer bancar.

Nicio taxă pentru metoda retragerii.

Pentru detalii privind impozitele percepute de stat pe câștigurile din pariurile online, recomandăm articolul ” Legea privind pariurile online-impozitul pe venit.”

Latest Posts

Cum să alegi cea mai bună casă de pariuri din România 2020

Cunoscut în întreaga lume pentru femeile sale frumoase, relicve...

Primul pariu la Stanleybet

Domnul Stanleybet primește un taskbar uppator acoperiș în junglă...

Handicapul Asiatic

Umbrela infectată cu Asia, pariorii români potriviți cu o...

Primul pariu la Fortuna

Fortuna-un oraș intruși primește putere pe lună opera în...