Primul pariu la Get’s Bet

Primul pariu la Get's BetPariul lui Get este un operator de jocuri de noroc la distanță care a obținut dreptul de a reglementa și de a opera jocuri de noroc online prin Decizia nr.2653 emisă de Oficiul Național de jocuri de noroc începând cu 1.01.2018.

Etapa 1-înregistrarea Contului

Obține site-ul oficial de pariuri online – www.getsbet.ro

Pentru a crea un cont, selectați butonul “Register Now” din dreapta sus a paginii de origine a site-ului.

Un formular de înregistrare este apoi deschis pe o singură pagină în care trebuie completate informațiile personale, Informațiile din cont și confirmarea.

Detalii personale: titlu (Mr / Mrs), prenume, ultimul nume, data nașterii, naționalitatea, CNP, adresa de e-mail, țara, orașul, adresa, codul poștal, numărul de telefon mobil
Detalii privind contul: numele utilizatorului, parola, confirmarea parolei, moneda contului, ecranul cotei
Dovada: adăugați (copiați) codul de securitate, bifați căsuța în care declarați că aveți cel puțin 18 ani și ați citit și acceptat regulile, bifați căsuțele opționale care indică faptul că ați fost de acord să primiți informații promoționale., respectiv, pentru a primi conținut personalizat.
Un e-mail va fi apoi trimis pentru a verifica adresa. Doar faceți clic pe link-ul din e-mail pentru a activa contul.

Este necesar să se utilizeze datele reale doar la deschiderea contului. Veți avea apoi documentația necesară pentru a vă verifica identitatea și adresa, dacă nu o furnizați, nu veți putea utiliza contul dvs. de pariuri și în cele din urmă contul dvs. va fi închis.

Pasul 2-Verificați-vă contul

Pasul 2-Verificați-vă contulConform legislației aplicabile, verificarea contului trebuie efectuată în termen de 30 de zile de la înregistrare. În caz contrar, contul va fi închis și fondurile vor fi transferate la bugetul de stat.

Când selectați link-ul primit prin poștă pentru activare și verificarea contului, veți fi direcționat către site-ul EXACT pe pagina în care documentele ar trebui trimise pentru verificare. Alternativ, puteți introduce “contul meu” pe platforma on-line Getsbet și selecta” Upload document”în categoria”informații personale” din lista din stânga. Acolo este furnizat de un buton Yesil numit”căutare”. Dați click pe el va apărea o fereastră care vă permite să selectați orice fișier din calculatorul dvs.

În general, documentul prezentat trebuie să conțină o copie a buletinului informativ, dar pot fi solicitate și alte documente. Dacă aveți probleme cu încărcarea documentelor pe site, puteți face acest lucru prin e-mail și trimite-le la adresa [email protected]

3. etapa: faceți bani din contul dvs. de pariuri

“My account”,” transactions” Categorie,” deposit ” subcategorie (second in list) pentru depozite pe site-ul Getsbet. Puteți face un depozit folosind doar cardul on-line și îl puteți depune offline fără nici o agenție cartier obține card de pariuri.

Depozit minim

Depozit minim 10 RON la agenții și 20 RON cu Card, fără comision, timpul de tranzacție este instant. Celor care doresc să depună sume mari ar trebui să li se spună că depozitul maxim este de 10 000 RON prin ambele metode.

Etapa 4: plasarea primului pariu

Pentru a face un pariu, selectați un sport din meniul din stânga, apoi alegeți competiția și evenimentul pe care doriți. Odată ce evenimentul este selectat, veți găsi un număr de pe dreapta care vă spune câte opțiuni sunt disponibile pentru acel eveniment. Odată ce opțiunea este selectată, biletul de pariuri va apărea pe partea dreaptă. Se repetă procesul de mai sus dacă se menționează pur și simplu dacă există câteva evenimente pe bilet.

După plasarea tuturor pariurilor pe bilet, veți vedea cotele totale calculate prin înmulțirea tuturor cotelor individuale. Apoi plasați miza, calcularea cotei totale cu miza câștig final. La Get ‘ s Bet puteți plasa pariuri simple, bilete multiple sau bilete la sistem.

Pariul minim pentru un pariu / un pariu pentru a cumpăra un bilet este de 1 RON.

Pentru mai multe informații despre caracteristicile fiecărui tip de pariu, vă recomandăm articolul”Tipuri de pariuri”.

Etapa 5: retragerea banilor din contul de pariuri

Etapa 5: retragerea banilor din contul de pariuriSelectați contul fondului de retragere, apoi categoria “tranzacții”, categoria”persoane din subcategorie”. Nu uitați să vă verificați contul înainte de a retrage banii, altfel nu veți putea scoate banii din cont. Suma minimă care urmează a fi retrasă este de 20 € prin card de credit și 10 £ de către agenți și un maxim de 10 000 lei, 24 de ore în ambele direcții. Puteți obține bani chiar și în termen de câteva ore de la anunțul de retragere prin intermediul agențiilor offline, timpul de procesare în cazul retragerii cardului de debit este între una și 5 zile lucrătoare. Nici un comision nu este perceput pe retragerile de pariuri ale lui get.

Pentru detalii privind impozitele percepute de stat pe câștigurile din pariurile online, recomandăm articolul ” Legea privind pariurile online-impozitul pe venit.”

Latest Posts

Cum să alegi cea mai bună casă de pariuri din România 2020

Cunoscut în întreaga lume pentru femeile sale frumoase, relicve...

Primul pariu la Stanleybet

Domnul Stanleybet primește un taskbar uppator acoperiș în junglă...

Handicapul Asiatic

Umbrela infectată cu Asia, pariorii români potriviți cu o...

Primul pariu la Fortuna

Fortuna-un oraș intruși primește putere pe lună opera în...