Casa de pariuri BetArena si-a suspendat activitatea. Ce alternative avem?

Casa de pariuri BetArena si-a suspendat activitatea. Ce alternative avem?Parlamentarii Betarena și-au suspendat activitatea începând cu toamna anului 2018, dar există multe alternative pe piața pariurilor online.

Colectează bonusuri semnificative și pariază online la unul dintre cele 100% case de pariuri juridice din România!

Până la 21 de case de pariuri online din AUM au obținut licențe de funcționare în România. Cel mai recent, BetArena a lansat on-line în această vară. Doar prea optimist, pentru a vorbi, că oferă un bonus considerabil de înscriere cu unele condiții de muncă ușoare. Impactul nu a fost așteptat, probabil din cauza închiderii sitului BetArena la 1 septembrie 2018.

Elementele de înregistrare și de depunere nu mai sunt disponibile începând cu 27 August. Pentru clienții care au finalizat procesul de verificare și au prezentat documentele necesare, sumele din cont vor fi trimise automat de către operator în același mod ca și zona de depozitare.

Ce alternative am pentru BetArena?

Ce alternative am pentru BetArena?Betarena bookmaker își suspendă activitatea la 1 septembrie 2018, dar există multe alternative, dacă doriți să continuați să pariați sau poate juca cazinou sau chiar jocuri de poker. Există o mulțime de case de pariuri online autorizate în România, majoritatea oferind un bonus considerabil în timpul înregistrării. Ca să nu mai vorbim de oferta bogată, dar, de asemenea, alte aspecte importante pentru jucători, cum ar fi aplicații mobile, promoții și alte aspecte.

Cele trei case de pariuri care stau bine în toate aceste episoade sunt Betano și Netbet și Maxbet. Au bonusuri atractive de înscriere, aplicații mobile bine dezvoltate și aproape orice și-ar dori un jucător. Evident, oferta este, de asemenea, destul de bogat. În ceea ce privește promovările, Netbet se concentrează pe cele pentru clienții noi, în timp ce Betano arată promoții pentru utilizatorii existenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here