Pinteni setați pentru victorie de rutină peste pescăruși luptă

Pinteni setați pentru victorie de rutină peste pescăruși luptăS-a jucat trei, a câștigat trei, și niciun gol nu i-a fost acordat lui Tottenham la noul lor stadion, iar Brighton e puțin probabil să tulbure aceste statistici.

Ambele echipe au nevoie de puncte. Spurs sunt cu scopul de a cimenta un loc în sezonul următor Champions League și Brighton sunt blocate într-o căutare de a rămâne în Premier

League, dar este dificil de a vedea dincolo de cote-pe gazde.

Mauricio Pochettino nu mai mare de echipe și, fără îndoială, ar putea fi odihnit mai mult de prima echipă de sâmbătă cu 1-0 inversă de la Manchester City, deși probabil că a mizat pe Spurs a fi capabil de a colecta maximum de puncte împotriva Brighton fără a trage pe toate buteliile.

Heung-Min Son și Lucas Moura ‘ s pace pot compensa absența continuă a talismanului Harry Kane, în timp ce există o amenințare creativă de la mijlocul terenului prin Dele Alli și Christian Eriksen.

Nu a fost un lift notabil pentru echipa de la mutarea la noul lor stadion. Ei au învins Crystal Palace 2-0, Manchester City 1-0 și Huddersfield 4-0, și ajungând în semifinalele Ligii Campionilor doar va fi îmbunătățit starea de spirit în continuare.

Șeful Brighton Chris Hughton se va bucura fără îndoială de împrejurimi ca un om Tottenham, dar el este puțin probabil să se bucure de rezultat ca Albion caută să se pisa drumul lor spre siguranța Premier League.

Sunt la trei puncte distanță de Cardiff în Bătălia de retrogradare și pescărușii ar putea vedea meciul de sâmbătă împotriva lui Newcastle ca o propunere mai atractivă pentru a obține o victorie.

Brighton arată cu greu orice intenție de atac

după ce a plecat șase meciuri fără un gol, și a primit critici în părți pentru performanța defensivă all-out în scor 0-0 sâmbătă la lupi.Brighton arată cu greu orice intenție de atac

Brighton nu a reușit să adune o lovitură pe țintă la Molineux și dacă Hughton stabilește partea pentru a fi negativ la lupi, are sens să se aștepte chiar mai mult de o acțiune ariergardă la Tottenham.

Hughton, un antrenor conservator, oricum, a vorbit de încercarea de a obține înapoi la elementele de bază și asigurându-vă că pentru a rămâne solid, care îi ajută defensiv, dar poate lăsa Glenn Murray izolat.

Aceste tactici, cu toate acestea, ajuta la menținerea Brighton competitiv. Ei au pierdut toate cele zece meciuri din deplasare la big six de la începutul sezonului trecut, dar opt dintre cele prezentate nu mai mult de trei goluri.

Brighton a pierdut cu 1-0 la Liverpool în acest sezon, 2-0 la City și 3-0 la Chelsea, iar Tottenham s-ar putea lupta să câștige cu o marjă frumoasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here