Pariuri 1×2 – afla cum putem folosi pariurile pe solist pentru a paria sansa dubla sau DNB

Pariuri 1x2 - afla cum putem folosi pariurile pe solist pentru a paria sansa dubla sau DNBÎn diverse sporturi de echipă, în special fotbal, chiar hochei pe gheață, dacă nu sunteți sigur că jocul se va termina cu un anumit rezultat final (1×2), aveți două alternative la dispoziție. Unul este numit o șansă dublă și un alt DNB (nu de pariuri). Ambele sunt utilizate atunci când doriți să îndepliniți două rezultate finale de 3; cota este în mod clar mai mică doar dacă pariați pe un rezultat final (1, x sau 2). Desigur, nu transforma alegerile în pariuri sigure, dar la cote mai mici, aveți mai puține șanse de a câștiga pe un principiu mai bun.

Dar înainte de a face referire la utilitatea dublă a norocului și pariuri DNB, nu știm ce înseamnă 1×2-1 pentru jucătorii novice pentru a face paranteze foarte scurte: gazde win, x: draw, 2: win guests.

Dublă șansă de a beneficia și de a trage nici un pariu
Șanse duble de semnificație

O șansă dublă este utilizată atunci când credeți că meciul se va încheia cu o victorie a uneia dintre Echipe (12) cu victoria echipei gazdă sau o remiză (1x), respectiv, cu victoria echipei de intervenție sau o remiză (X2).

Fără Pariuri.

În cazul pariurilor Dnb (nu se pariază), în cazul în care selecția aleasă de noi (câștigul gazdă sau câștigul invitat) este un câștigător, în cazul în care o remiză este salvată și suma pariului este returnată, pariul Yesil va fi “verde”. Dacă ați selectat această opțiune pe mai mult de un bilet și o remiză a avut loc în meciul corespunzător, doar o cotă de 1.00 este acordată pentru această selecție, biletul are încă o șansă de a câștiga. În acest articol aveți mai multe detalii despre ceea ce înseamnă DNB (nu pariuri), dar, de asemenea, despre cele mai importante case online, unde poate fi găsit.

Ce vom face când un joc nu are două opțiuni?
Toate casele de pariuri beneficiază atât de opțiunea dublu șansă și opțiunea de pariu nu, cel puțin pentru meciuri de fotbal importante. Dacă vorbești despre un joc din ligile inferioare sau chiar premier League, dar o ligă este mai slab, s-ar putea să nu găsiți opțiunea pe care doriți, mai ales în cazul de aprovizionare on-line. nu e prea sus. Pe de altă parte, toate meciurile pe care le găsim în oferta unui bookmaker beneficiază de o selecție, adică rezultatul final (1X2 bet).

Teorie

TeorieDacă o ofertă de meci nu are una sau ambele opțiuni, plasați pariurile soloiste pentru a juca dublu chance sau DNB. Dacă doriți să pariați o șansă dublă, dar opțiunea nu este disponibilă, puteți paria pe două dintre cele 3 rezultate finale( 1X2), indiferent de care dintre cele două variante câștigătorul va obține aceeași victorie. Cu toate acestea, dacă doriți să pariați nu Pariuri trage, dar nu există, o cravată și gazdele sau oaspeții nu pot plasa un pariu pe o victorie, astfel încât, în cazul în care meciul se încheie într-o remiză nu există nici o pierdere, dar nu profit, ca și în cazul în care tipul de pariu ar fi în cazul în care nu sunt plasate pariuri trage.

Aplicare

Să luăm, de exemplu, Jocul de fotbal, unde succesul gazdelor a fost de 2,3, pentru succesul oaspetelui de 3.1 și o remiză de 3.3. Vom alege două pariuri soliste pentru a plasa opțiunile corespunzătoare șansei duble. Să spunem că noi credem că partea de acasă sau remiză va câștiga și vom câștiga 100 de lei pentru succesul grupului de acasă. Astfel, câștigul potențial ar fi de 230 Lei. Pentru a obține aceeași victorie și în cazul în care meciul se termină într-o cravată, vom paria 230/3. 3 = 69,7 Lei atrage (rezultatul final X). Dacă în acest exemplu se înregistrează un rezultat pozitiv, vom investi 169,7 lei pentru a câștiga 230 Lei. Deci, vedem că profitul va fi de 60.3.

Vom păstra exemplul dacă vrem să ne bazăm pe victoria unei echipe, dar nu vrem să pierdem dacă se înregistrează un rezultat egal. Astfel, dacă pariați 100 de Lei în victoria principală, putem câștiga 230 de Lei. Desigur, este un pic dificil să calculăm miza pe care trebuie să o punem pentru extragere, în acest caz 44 lei. Prin urmare, vom investi 142 lei și dacă proprietarii se impun, vom câștiga 230 Lei, adică 88 Lei profit. Pe de altă parte, dacă meciul se încheie la egalitate, vom câștiga 145,2 lei, ceea ce înseamnă că vom avea un mic profit de 1,2 Lei aici.

Astfel, chiar dacă alegeți un joc dintr-un campionat de fotbal modest sau alt sport, puteți schimba cu ușurință aceste pariuri sportive pariind pe două rezultate finale (1×2), cu opțiuni de dublă șansă și / sau jocuri care nu trage nici un pariu. Desigur, având în vedere că există atât de multe campionate de fotbal din lume, fiecare cu mai multe niveluri, este normal pentru sport rotund minge de a avea mai multe jocuri care nu beneficiază de aceste două opțiuni. Așa cum am spus la început, sporturile în care astfel de sporturi sunt cele mai comune sunt fotbalul și hochei pe gheață, în alte sporturi de echipă un meci este mai puțin probabil să se încheie într-o cravată.

Sinteză

SintezăPariurile pentru un meci de dublă șansă și nici un pariu nu poate fi schimbat cu ușurință cu două variante soloiste (1×2) )
Cele două opțiuni se întâlnesc în mod specific și merită să parieze pe meciuri de fotbal și hochei pe gheață
În loc de a da un loc dublu un pariu pe rezultatul final, indiferent de mize, și cealaltă versiune cu același câștigător peste celălalt rezultat pe un alt
În loc de a paria pe succesul unei echipe suma pe care doriți să trageți nici un pariu și să calculeze, astfel încât miza totală de investiții nu depășește câștigul potențial, dar, de asemenea, să fie mult mai mare

Articolul precedentPrimul pariu la Get’s Bet
Articolul următorPrimul pariu la Public Win

Latest Posts

Cum să alegi cea mai bună casă de pariuri din România 2020

Cunoscut în întreaga lume pentru femeile sale frumoase, relicve...

Primul pariu la Stanleybet

Domnul Stanleybet primește un taskbar uppator acoperiș în junglă...

Handicapul Asiatic

Umbrela infectată cu Asia, pariorii români potriviți cu o...

Primul pariu la Fortuna

Fortuna-un oraș intruși primește putere pe lună opera în...