Pariu Super Sansa: pariul sansa devine pariul super sansa la Superbet

Pariu Super Sansa: pariul sansa devine pariul super sansa la SuperbetDupă ce v-am spus în detaliu despre chance Bet Superbet și chance Fortune bet, aici avem vești de la agentul de pariuri Superbet: promovarea Superbet chance bet a devenit acum pariul Superbet chance

Ce înseamnă pariul “Super chance”, sau exact cu ce vine promovarea asta?:

Numărul minim de plecări de pe bilet este de 3 (trei);

Condiția minimă a cotei de 1, 25 este eliminată, astfel încât nu există un prag minim al cotei pe bilet;

Jucătorii vor fi, de asemenea, posibilitatea de a câștiga cu două evenimente pierdute pe bilet.

Există un sistem prin care jucătorii își pot calcula câștigurile dacă au unul sau două jocuri pierdute pe bilet.  

Practic, jucătorul face produsul cote câștigătoare, identifică într-un tabel în care este inclusă suma totală și multiplică pariul cu coeficientul corespunzător. Rezultatul acestui calcul este victoria pe bilet.

Super_ansa.GPJ

Cum să calculezi victoria în Super chance Bet promotion

Prin urmare, pariul “Super chance” se aplică oricărui bilet cu cel puțin trei meciuri, în care s-au pierdut cel mult două evenimente.

Cotele evenimentelor corecte rămase se înmulțesc, iar noua cotă rezultată se regăsește într-unul dintre intervalele din tabelul de mai jos, în coloana “contingentul total de evenimente corect indicate”.Cum să calculezi victoria în Super chance Bet promotion

Pentru fiecare interval de probabilitate din regulament puteți găsi un multiplicator pentru un meci pierdut și un multiplicator pentru două meciuri pierdute.

Cât de mult faci pe Super-pariu șansă pe Super-pariu?

Pentru a descoperi Super șansa câștigătoare, pariul de pe bilet este înmulțit cu acest multiplicator, corespunzător unui meci pierdut sau două meciuri greșite.

Exemplu: am jucat un bilet de acțiune 60, cu opt jocuri și 20 miza lege. Dacă pierd un meci de 2.00, cotele pe bilet rămân 60: 2 = 30, iar câștigul cu pariul” Super chance ” va fi 20 law (miza) x 1 (multiplicator)=20 law.

De fapt, pentru cei care joacă jocuri de mare probabilitate sau multe jocuri pe bilet, pariul “Super chance” poate fi o variantă de luat în considerare.

Pentru a vă califica pentru victorii, trebuie să aveți o participare totală la evenimentele indicate în mod corespunzător de cel puțin 29 de bilete pentru care ați pierdut un joc și un minim de 99 pentru biletele pentru care ați pierdut două jocuri.

Și dacă avem șanse egale în “Super chance””””

Este foarte interesant și benefic pentru jucătorii că, dacă unul dintre jocurile jucate primește 1 cote, Pentru pariul “Super chance” va fi considerat ca câștigător în 1 cote.

De exemplu, dacă pe un bilet cu cinci jocuri unul este greșit și unul este anulat, șansele celor trei pariuri câștigătoare se înmulțesc cu acea parte a jocului anulat.  În cazul în care rezultatul este mai mare de 29 (a se vedea tabelul), biletul va fi câștigător, rezultat din acțiunea rezultată înmulțită cu pariul .Și dacă avem șanse egale în "Super chance""""

La prima vedere, pariul” Super chance ” ne îndeamnă, de asemenea, să jucăm cote mari și pariuri mari pentru a beneficia de sume decente returnate în cazul în care pierdem unul sau două jocuri pe bilet.

Pare interesant acest tip de pariu” Super chance”, cred că merită încercat, mai ales pentru cei cărora le place riscul.

Notă: pariul “super sansa” poate fi jucat doar în agenții, așa cum a fost cazul cu pariul” sansa”, nu poate fi jucat online.

Sperăm că zilnic pe site-ul nostru, Centrul de pariuri este un instrument indispensabil pentru jucătorii care analizează în mod responsabil jocurile pe care le joacă pe bilete.

Și în secțiunea Sfaturi avem suficient material brut pentru a construi un bilet “Super chance”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here