100 RON Bonus Fara Depunere la Admiral!

100 RON Bonus Fara Depunere la Admiral!Admiral bookmaker întâmpină noi clienți cu o ofertă de a fi respins-100 RON fără cauțiune! Acesta este cel mai mare bonus pentru înregistrare fără depozit, dintre toate ofertele disponibile în prezent în România, Amiral astfel încât întotdeauna unul dintre agenții de pariuri în cazul în care aveți nevoie de un cont-in fond, nu ai nimic de pierdut pentru că ai pariat gratuit!

RON 100 bonus numai pentru verificarea identității

Riscurile erau destul de mari pentru ca amiralul să treacă neobservat de jucători în primele săptămâni, poate chiar luni după lansare. Deci, a fost bine să-l facă să iasă în evidență cu o opțiune care ar ispiti pariorii pentru a crea contul lor aici. În acest sens, amiralul a ajuns la acordul sensibil al fiecărui jucător, și anume oferta de a nu primi un bonus la depozit. Valoarea este de 100 RON, tot ce trebuie să faci pentru a intra în posesia lui este de a trimite documentele de verificare, documentele pentru a dovedi locul său și identitatea.RON 100 bonus numai pentru verificarea identității

În acest fel puteți prezenta cardul de identitate și o factură de utilități / o declarație de cont. Atunci vei primi 100 de lei fără nici un depozit. Suma trebuie să fie rulată de 30 de ori în termen de 30 de zile pe jocuri slot și / sau pariuri sportive înainte de a putea fi retrasă. Cota totală minimă care este luată în considerare pe termen este de 2.00, dacă ne referim în mod evident la pariuri sportive, și la sloturi trebuie doar să joace jocurile preferate pentru gratuit. Transformarea în bani reali va avea loc treptat, de fiecare dată când se convertesc 50 de lei.

Ron 900 Bonus pentru prima depunereRon 900 Bonus pentru prima depunere

Dacă ați reușit să efectuați bonusul cu succes, trebuie să faceți un depozit pentru a putea să vă retrageți, ceea ce are sens, în plus. Doar că surprizele de la on-line House Admiral nu se opresc aici, acest lucru ne întâmpină cu un bonus de 100% la 900 RON pentru primul depozit făcut. Bonusul ar trebui să fie laminate de 30 de ori atât în pariuri sportive și jocuri de cazino, cu excepția celor care sunt jackpot progresiv sau jocuri de masă. Cotele minime sunt 2.00 Pentru pariurile sportive, fie că este un pariu simplu sau un multi-bilet. În termen de 30 de zile bonusul trebuie să fie rulat, conversia în bani reali se efectuează treptat, convertind de fiecare dată 50 de lei.

Înscrieți-vă cu amiralul acum și a obține 100 RON nici un depozit, plus 100% la 900 RON Primul Bonus de depozit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here