Maxbet ne ofera un cod magic pentru bonus fara depunere

Maxbet ne ofera un cod magic pentru bonus fara depunereCălătoria noastră incitantă prin bonusuri și promoții continuă cu cele oferite de agentul de pariuri Maxbet.  În cele din urmă, aici găsim un bonus fără depozit, dar nu cred că acesta este cel mai important, așa că nu îl voi pune pe primul loc în prezentarea noastră.

Comentarii complete ale brokerilor licențiați din România sunt disponibile pe site-ul nostru.

Am mai spus asta, bonusurile și promovările constituie doar o mică parte din portofoliul unui agent de pariuri. Am încercat să ajut la selectarea bookmaker prin combinarea profilului de pariorist dvs. de mână toate ingredientele care alcătuiesc imaginea completă a bookmaker.

Ajungem la Maxbet, începem cu prima primă depunere.…

1. Bonus La Primul Depozit Maxbet

Betfair are o ofertă care pare a fi epustuflanta pentru cei dintre voi care fac prima depunere în acest sportsbook clienți pentru a primi fonduri suplimentare egale cu suma primelor trei depozite, până la un total de £ 2000 .

Vă sfătuiesc să citiți termenii bonus și Condițiile cu atenție pentru a vă asigura că vi se potrivește.

În consecință, majorarea maximă a primului depozit este de 100% până în 2000, care se emite treptat, în trei etape:,:

100% până la 300 de legi în primul depozit dacă utilizați codul promoțional ” BONUS 300”;

100% până la 700 de legi, în al doilea depozit, dacă utilizați codul promoțional ” BONUS700”;

100% până la 1.000 de legi în cel de-al treilea depozit, dacă utilizați codul “BONUS 1000”.

 • Termeni și condiții bonus de bun venit Maxbet
 • Primul pas este să deschidem un cont Maxbet.
 • Amintiți-vă, oferta este doar pentru clienții noi;

Fonduri suplimentare au primit în cont după colectarea de depozite și introducerea respectivelor coduri bonus300, BONUS700, BONUS1000;1. Bonus La Primul Depozit Maxbet

Bonusurile sunt progresive și pot fi activate doar după ce bonusul anterior a fost activat și rulat (suma depusă + fondurile suplimentare primite trebuie să fie rulat de 7 (șapte) ori pe pariuri unice sau multiple, cel puțin 2.00 cote);

Nevoile operaționale ale fondurilor suplimentare primite de la cele trei depozite succesive trebuie îndeplinite în termen de 30 de zile.;

Sunt eligibile doar pariurile pe evenimente sportive care nu primesc cota de 1,00.

Atenție, suma maximă care poate fi transferată din soldul bonus în soldul de numerar După finalizarea executării este de 3000 de legi. Orice cantitate care depășește 3000 de legi va fi pierdută (această restricție mi se pare frustrantă, deoarece condițiile de operare sunt foarte grele);

Pariurile pe linii asiatice, tragerea la sorți nu sunt eligibile pentru pariuri.;

Pariuri cu un pariu de peste 200 de legi (din nou o restricție care nu-mi place );

Doar primul pariu făcut la un anumit eveniment sportiv contează pentru o cursă (atenție aici, de asemenea, jucătorii vechi știu că pariurile făcute la același eveniment au fost o modalitate de a rula rapid Bonus, minimizarea pierderilor);

Ca o concluzie aici: primul bonus de depozit este de mare valoare, este adevărat. Nu mi se pare foarte atractiv pentru că are condiții de operare dificile și restricții suficiente, punctuate mai sus, care cresc și mai mult grotoatea cu care putem conduce cursa .

Este o provocare reală de a fi capabil de a efectua astfel de bonusuri pe condițiile date de Maxbet.

doi. No 50-lege depozit bonus pentru Maxbet

Maxbet este unul dintre puținii brokeri de pariuri online care oferă un Bonus non-depozit. Mai exact, noii clienți primesc un bonus de 50 de legi fără a fi nevoie să-și depună fondurile proprii.

Pentru a juca gratuit la Maxbet cu acest bonus, este necesar pentru a finaliza procesul de verificare KYC (“întâlni clientul-întâlni clientul”).

Acest proces de verificare implică trimiterea la adresa dvs. de e-mail suport@maxbet.ro următoarele documente::

O copie a unui document de identitate (ID, Pașaport, Permis de conducere) care conține următoarele detalii: numele, prenumele, adresa, data nașterii, Data valabilității documentului.

Copia unui cont sau a unui extras de cont bancar.

De asemenea, trebuie să introduceți codul bonus “50 de pariuri” în secțiunea de cod a contului meu de cupoane

Bonusul non-depozit al Maxbet este valabil timp de 7 (șapte) zile din momentul acordării și trebuie să fie rulat de 10 ori în cel puțin 10 pariuri separate (cu evenimente diferite) înainte de a vă putea retrage câștigurile.

Ambele pariuri individuale cu cote între 2.00 și 20.00 și pariuri multiple în cazul în care fiecare selecție are o cotă minimă de 1.50 se califică pentru cursa bonus.

Pentru a retrage orice câștig bonus fără depozit, trebuie să depuneți în continuare suma de 100 de legi în contul dvs. Maxbet.

Bonusul non-depozit nu este, prin urmare, nici măcar fără depozit.

Condițiile de operare sunt, de asemenea, destul de dificile aici.

Am vorbit despre acest tip de bonus, și nu mă tem să spun : dacă nu vă puteți permite să facă un depozit minim într-un jurnal de sport, care înseamnă că nu sunt încă gata pentru a face un pariu. Așteptați până când puteți plăti pentru a depune bani reali, altfel te implici într-o acțiune periculoasă pentru sănătatea dumneavoastră financiară, fizică și mentală.

trei. Bonus la bateria Maxbet

Agent de pariuri online Maxbet. ea are o promovare oferind un bonus multi-pariu de până la 100%!

Cont Maxbet deschis;

Plasați un pariu multiplu care conține cel puțin 3 selecții (cote minime 1.30 fiecare selecție).

Câștigați până la 100% mai mult în funcție de numărul de evenimente de pe bilet, după cum se arată în tabelul de mai jos:

Termeni și condiții bonus pentru bateria Maxbet:

Pariurile jucate pe sistem nu se califică pentru această promoție

Fiecare bilet trebuie să aibă o cotă minimă de 1,30

Pare / Impare, each-Way, Handicap / Total din Asia, Trage Nici un Pariu, și orice alt pariu care poate fi soluționat la 1,00 cote nu se califică pentru această Maxbet promovare. Pariurile pe căsuțe închise nu sunt, de asemenea, eligibile

Dacă una dintre selecții este anulată, bonusul va fi acordat în continuare în funcție de numărul de pariuri eligibile de pe bilet. În cazul în care, de exemplu, ai avut un bilet cu 15 jocuri, dar 3 dintre ele au fost anulate, apoi bonus echivalent cu un bilet cu 12 evenimente, care este, 70%

Bonusul maxim care poate fi obținut din această promoție este de 50.000 de legi.

Bonusul se aplică câștigurilor, cu excepția pariurilor pariate. Dacă, de exemplu, pariați 10 lei pe un bilet cu 15 jocuri și o parte totală de 500 atunci, pe lângă câștigul normal de 5.000 lei veți primi un bonus de 4.990 lei

Bonusul se acordă în maximum 24 de ore din momentul în care biletul este desemnat câștigător și trebuie revendicat în maximum 7 zile.

Bonusul este oferit sub formă de fonduri în numerar, astfel încât nu trebuie să fie laminate! Poate fi scos în orice moment

Concluzia mea: aici, în cele din urmă, o promovare interesantă. Să nu uităm că există bookmakeri apreciați care acordă bonus de 100% pentru 20 de jocuri. Maxbet este acordat pentru 15 jocuri, iar cotele minime sunt foarte accesibile, doar 1.30.

Da, merită încercat!

4. Maxbet Poly-parking insurance

La Maxbet, avem, de asemenea, o promovare de jocuri de noroc. Iată din ce constă.:

Plasați un bilet care conține cel puțin 5 evenimente, în cazul în care fiecare selecție are o cotă de cel puțin 1,30.4. Maxbet Poly-parking insurance

Dacă pierdeți un singur joc pe bilet, veți primi înapoi suma pariată sub forma unui pariu gratuit.

Termeni și Condiții

Promovarea este valabilă doar pentru bilete cu un minim de 5 selecții (minim 1,30 per selecție), în cazul în care pierdeți un singur joc

 • Pariurile pe sistem nu se califică pentru această ofertă Maxbet
 • Suma maximă a pariului liber este de 100 de legi.
 • Pariul liber poate fi jucat în orice eveniment care are o cotă minimă de 2,00
 • Pariul liber se utilizează în termen de trei zile de la data creditării.

Notă: Dacă pariul liber a fost închis cu numerar, atât pariul liber, cât și câștigul vor fi nule.

În cazul în care “pariul liber” a fost plasat într-un caz care a primit cotele 1.00 pariul va fi considerat pierdu

5. Cash Out Maxbet

Ca și alte case de pariuri MaxBet oferă clienților dvs. posibilitatea de a închide un pariu, pentru a salva o parte din câștigurile sau pentru a minimiza pierderile.  prin opțiune cutie.

Presents Cash Out MaxBet

Retragerea poate fi aplicată numai la plecări/bilete unice sau multiple care au marcat această opțiune

 • Jocurile valide sunt doar fotbal și tenis.
 • Această ofertă nu este valabilă pentru biletele de acumulator dacă cel puțin o selecție este suspendată
 • Promovarea exit a banilor nu este valabilă pentru pariurile utilizate pentru a executa bonusurile
 • Promovarea este disponibilă și utilizată în special în jocurile live

Rămâneți cu noi, vom continua să analizăm bonusurile jucătorilor, pentru a vă semnaliza cele mai interesante, cele care ni se par demne de încercat.

Nu uitați de ghidul nostru special privind pariurile sportive, este un loc unde puteți găsi răspunsuri la multe întrebări de pariuri.

Vă cerem, ca întotdeauna, să jucați cu răbdare și disciplină în pariuri sportive doar sumele pe care vă puteți permite să le pierdeți. Lasă pariurile sportive în etapa de hobby, nu le face un mod de viață !

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here