Magpies poate nick concurs strâns la pescăruși

Magpies poate nick concurs strâns la pescărușiAtrage au fost rare în Premier League recent dar dacă un fix în acest weekend are un impas simt la ea, este showdown la Amex între Brighton și Newcastle.

Unele case de pariuri sunt oferind remiza la fel de scurt ca 21-10 și este ușor pentru a vedea de ce. Nici una dintre aceste echipe sunt în partea de jos trei dar atunci când vine vorba de goluri Brighton și Newcastle se luptă.

Suporterii lui Albion nu au văzut partea lor găsi net

în ultimele lor șapte jocuri în timp ce Armata Toon au văzut doar 13 goluri Newcastle în 17 jocuri distanță.

Toate ingredientele pentru un low-scorer sunt acolo și sub 2,5 goluri nu este mai mare de 4-7.

Brighton merge în concurs răni nursing de la gut-chinuitoare 1-0 pierderea la Tottenham marți în timp ce Newcastle se simt mult mai plin de viață au avut o săptămână liberă de la bate Southampton 3-1.Suporterii lui Albion nu au văzut partea lor găsi net

Această victorie s-a asigurat de supraviețuirea celor de la Magpies, dar prin Kick-off Brighton ar putea fi în finală doar dacă Cardiff l-ar elimina pe Fulham mai devreme în acea zi.

Indiferent ce se întâmplă la Craven Cottage, Albion va fi încă sub presiune și este o luptă pentru a face o mare parte dintr-un caz pentru o echipă care au plecat mai mult de 11 ore fără a găsi net, adunat doar un punct solitar de la ultimul lor posibil 18, și a marcat doar 17 goluri acasă în acest sezon.

Newcastle doar despre a obține cap cu remiză nici un pariu. Magpies nu va modifica lor set-up manager Rafa Benitez îi place un back trei cu un solid doi în fața lor.

Care se adaugă până la un 5-4-1 împotriva echipelor mai bune dar este cu siguranta un 3-4-3 împotriva restul cu place de Matt Ritchie și Ayoze Perez oferind o amenințare mai mare merge mai departe.

Perez este într-o formă bogată cu șapte goluri în ultimele sale nouă jocuri, culminând cu un hat-trick în victoria de sâmbăta trecută cu 3-1 împotriva Southampton. A fost a doua victorie într-o săptămână pentru Magpies după succesul lor de la Leicester.

Cum pentru Albion, ex-Newcastle șef Chris Hughton va avea cu siguranță pentru a aminti de băiat rău Anthony Knockaert, după o interdicție de trei joc. Winger cel puțin pare o amenințare, spre deosebire de Pascal Gross, al cărui sezon a fost distrus de leziuni.

Glenn Murray nu a marcat acasă în 2019, dar Florin Andone nu convinge ca un lider alternativ al liniei.

Albion sunt în cazul în care acestea sunt pe merit.

Nu e vorba doar că nu marchează goluri, nici măcar nu au multe șanse.Albion sunt în cazul în care acestea sunt pe merit.

Dacă este să existe un câștigător, este mai probabil decât de obicei că acesta va fi de un singur obiectiv, prin urmare oferta Betway de 5-4 despre o marjă de câștig un singur gol.

Fiecare echipă a fost implicată în 17 meciuri din ligă în acest sezon, care au fost stabilite de odd goal – doar pinteni au fost implicați în mai multe concursuri strânse. Newcastle pentru a câștiga cu un gol este o șansă 4-1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here