Inregistrarea si efectuarea primului depozit la Superbet

Inregistrarea si efectuarea primului depozit la SuperbetCu siguranță ai auzit vreodată Superbet în afara Agenției, destul de apreciat de public. Cine vrea să fie mai aproape de client, acesta este un pariu care a dezvoltat on-line în jurul valorii de, astfel încât acestea să se poată bucura de pariu în orice moment al zilei și nopții. 

Prin accesarea site-ului de Superbet veți vedea pe prima pagină a celor mai multe evenimente de pariuri ale zilei, dar, de asemenea, alte evenimente din oferte. În partea de sus, veți găsi opțiunea de a înregistra, scris în galben pe un fundal roșu. Odată accesat, veți vedea că va trebui să mergeți 3 pași pentru a finaliza procesul și de a crea cu succes contul pe Superbet. În fiecare dintre aceste trei etape va trebui să completați un pic de date, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji că acest proces va consuma o mulțime de timp. În plus, e doar două, trei minute topuri. 

La primul pas va trebui să completați prenumele, numele și adresa de e-mail, odată terminat, puteți trece la pasul următor apăsând butonul “pasul următor”. Aici ar trebui să completați CNP, județ, oraș, adresa de domiciliu din cartea de identitate sau cartea de identitate sau telefonul mobil. Prin selectarea “pasul următor”, veți ajunge pe ultima pagină, care vă va cere să alegeți un nume de utilizator și parola, dar, de asemenea, pentru a re-introduce parola, pentru confirmare. 

Înainte de a termina procesul, trebuie să verificați caseta În conformitate cu care ați declarat că aveți o responsabilitate că aveți 18 ani, ați citit, ați înțeles și sunteți de acord cu Termenii și Condițiile. Cealaltă cutie, nu aveți nevoie de un semn pentru a face contul dvs., se referă la Superbet tell cu e-mail și SMS despre produse și promoții disponibile. 

Încă un pas vă separă de procesul complet de înregistrare la Superbet 

Încă un pas vă separă de procesul complet de înregistrare la Superbet După introducerea tuturor datelor și verificarea căsuței, prin apăsarea butonului “Register”, veți primi, în general, în termen de două minute, e-mail-ul de pe adresa făcută de dumneavoastră, care conține un link de activare. Pentru ca procesul de înregistrare să fie complet trebuie să accesați ACEST link. Nu cred că trebuie să specificați că toate datele trebuie să fie reale, deoarece nu mai mult de 30 de zile de la înregistrare, trebuie să vă verificați identitatea prin trimiterea unei copii a cărții de identitate la adresa de e-mail specificată pe site-ul magazinului de pariuri. Dacă nu, contul tău va fi blocat. De asemenea, trebuie remarcat faptul că este permisă doar una dintre conturile aceleiași IP/gospodării. 

După înregistrare puteți face un depozit, de asemenea, prin intermediul Agenției de 

După accesarea link-ul în e-mail vă puteți bucura de oferta bogată de pariuri sportive, sloturi sau jocuri de cazino și chiar loto online bet Superbet. Pentru asta, trebuie să faci un depozit mai întâi. Pur și simplu prin intrarea în contul dvs. la “make deposit” veți vedea o fereastră în cazul în care veți fi întrebat ce sumă doriți să depuneți, și din meniul din stânga puteți alege dacă veți face un depozit prin intermediul unei agenții sau prin metoda online. 

Încă un pas vă separă de procesul complet de înregistrare la Superbet Depozitele prin intermediul agențiilor Superbet nu necesită un card bancar, doar cartea de identitate este necesară pentru verificarea identității. Depozitul minim este de doar 10 lei. Opțiuni de depozit Online și de retragere oferite de persoanele Superbet cu un card bancar, Skrill și Neteller virtual wallet sau transfer bancar. Pentru toate aceste metode, depozitul minim este de 20 lei. Superbet nu percepe comision în niciuna dintre metode. Suma salvată este încărcată instantaneu în contul tău Superbet. După primele 3 depozite veți putea primi un bonus de 100% până la 500 lei.

Latest Posts

Beneficiile de pariuri sportive vs. Jocuri de cazino

Pariurile sportive și jocurile de cazino cu siguranță nu...

Cum să alegi cea mai bună casă de pariuri din România 2020

Cunoscut în întreaga lume pentru femeile sale frumoase, relicve...

Primul pariu la Stanleybet

Domnul Stanleybet primește un taskbar uppator acoperiș în junglă...

Handicapul Asiatic

Umbrela infectată cu Asia, pariorii români potriviți cu o...

Primul pariu la Fortuna

Fortuna-un oraș intruși primește putere pe lună opera în...