Cum să alegi cea mai bună casă de pariuri din România 2020

Cum să alegi cea mai bună casă de pariuri din România 2020Cunoscut în întreaga lume pentru femeile sale frumoase, relicve ale epocii comuniste, maiestuos munții Carpați și Delta Dunării, România este o țară plină de atât de refrigerare și fermecător fabule. Toată lumea este familiarizată cu legenda transilvăneană a contelui Dracula, inspirată de nemilosul domnitor al țării Vlad Țepeș, însă nume precum Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci, Ilie Năstase sunt la fel de răsunătoare în lumea sportului. Prezentul arată promițător și atunci când vorbim despre sport cu Simona Halep, Răzvan Marin care joacă pentru Ajax sau Radu Ștefan la Lazio.

Cu atât de multe exemple strălucitoare de sportivi de top, era firesc ca cetățenii români să dezvolte o pasiune pentru sport și pariuri sportive, cu o mulțime de a alege atunci când vine vorba de site-uri de pariuri din România. Se estimează că 15% din toți cetățenii adulți se angajează în activități de pariuri sportive, iar datorită noilor reglementări privind jocurile de noroc și pariurile, acest sector a înregistrat progrese masive în ultimii ani. Chiar dacă măsurile fiscale recente au dus la o creștere mai lentă, se pare că România continuă să fie o piață emergentă pentru toate marile case de pariuri internaționale.

Cum are loc pariurile în România

Jocurile de noroc sub toate formele au fost interzise în timpul guvernării lui Ceaușescu și a partidului comunist din România. Loteria Națională a fost singura activitate de gambling acceptată în țară fără nicio urmă de case de pariuri România. Cu toate acestea, după 1990, când regimul comunist a fost răsturnat, jocurile de noroc și pariurile din regiune au început să crească constant. Casele de pariuri land-based au început să apară în toate orașele mari, iar un deceniu mai târziu industria a explodat odată cu introducerea site-urilor de pariuri și pariuri online în România. În primii ani, nu exista o legislație care să reglementeze piața jocurilor de noroc și a pariurilor, astfel că pariorii erau liberi să aleagă unde vor să joace. De asemenea, noțiunea de taxă de pariuri România nu a fost introdusă până în 2013, astfel că pariurile s-au bucurat de o popularitate extremă printre pariorii care au fost liberi să se bucure de oricare dintre casele de pariuri internaționale fără restricții.

Lucrurile au început să se schimbe în ianuarie 2007, când România a aderat la UE, şi doar doi ani mai târziu, a fost emisă prima lege privind organizarea şi funcţionarea jocurilor de noroc. Ordonanța de urgență a Guvernului 77 din 2009 a înființat Ministerul Finanțelor ca organism de licențiere pentru toate activitățile de jocuri de noroc din țară. De asemenea, este casepariurionline.com  implementat un sistem de licențiere cu licențe valabile timp de cinci ani. Astfel, pentru ca orice site de pariuri din România să funcționeze legal în țară, trebuia să aplice și să primească o licență de la autoritatea locală de reglementare Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

În ciuda progreselor înregistrate în Legea Jocurilor de Noroc din 2009, cu jocurile de noroc la distanță fiind permise, abia în decembrie 2014 autoritățile au creat în cele din urmă mediul adecvat pentru operatorii străini și locali pentru a aplica și a primi o licență. Prin Ordonanța de urgență a Guvernului, numărul 20 din 2013, Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) a fost înființat ca autoritate centrală de eliberare a licențelor de jocuri de noroc online. Abia acum site-urile românești de pariuri online au putut funcționa 100% legal în regiune. Acest lucru a deschis ușa pentru toate marile case de pariuri internaționale să își ofere serviciile pe piața românească în mod legal.

NetBet a fost primul operator pentru a primi o Clasă de licență pe 1 iulie 2016 și, în prezent, există 22 autorizat emis în total, cu nume, cum ar fi Unibet, SportingBet, Fortuna, 888, Betfair, Betano sau Betstars fiind active în piață.

O modificare legislativă recentă a impus o taxă de 2% pe cifra de afaceri a operatorilor din jocurile de noroc și s-a discutat despre impunerea unui alt impozit de 5% pentru operatorii online, pe lângă cele 16% care există deja, aplicate veniturilor brute din jocuri de noroc. Operatorii au găsit o modalitate rapidă de a depăși taxa de 2% pe cifra de afaceri a jocurilor de noroc prin deducerea acesteia din depozitele pariorilor sau prin comisioane majorate. Pe lângă taxele cu care se confruntă operatorii, câștigurile din pariuri sunt impozitate și de guvern în trei etape:

Câștigurile sub 66.750 RON sunt impozitate cu 1%
Câștiguri între 66.751 și 445.000 LEI sunt impozitate cu o sumă de 667.5 RON + 16% din suma peste 66.751
Sumele de peste 445.000 RON sunt impozitate cu 61.187.5 + 25% din suma de peste 450.000 RON
site-uri de pariuri romania

Lucrurile pe care trebuie să le ofere site-ul de pariuri din România

Lucrurile pe care trebuie să le ofere site-ul de pariuri din RomâniaAvând în vedere că piața de pariuri din România este deja destul de competitivă, casele de pariuri trebuie să se asigure că au acel anumit ceva care să iasă în evidență. Casele de pariuri din România care oferă o mulțime de opțiuni de pre-meci și pariuri live pentru fotbal, tenis, baschet sau hochei vor fi mereu pe primul loc în preferințele pariorilor. De asemenea, toate site-urile de pariuri licențiate România trebuie să ofere un domeniu .ro, la cererea ONJN și să furnizeze website și suport pentru clienți în limba română. Bineînțeles, alte funcții precum bonus booster-ul pe acumulatori sau opțiunea de retragere sunt binevenite de pariorii români și fiecare site de pariuri de top din România ar trebui să ia în considerare oferirea unor astfel de funcții.

Pot pariorii din România să acceseze site-uri de pariuri străine?

Pe lângă emiterea licențelor pentru operatorii care sunt dispuși să intre pe piața românească, ONJN este responsabil și pentru menținerea unei liste neagră a operatorilor străini care încearcă să-și presteze serviciile în țară. Există blocuri de domenii obligatorii operate de toate IPS-urile, iar lista are deja 1.205 de intrări. În România, companiile de pariuri care nu sunt licențiate sunt încă folosite de pariori. Prin utilizarea serviciilor VPN, blocurile ISP pot fi evitate astfel încât pariorii să se poată bucura de întreaga lățime a pieței de pariuri din România. În plus, legislația nu menționează nicio acțiune întreprinsă împotriva pariorilor care se bucură de case de pariuri fără licență.

Ce metode de plată pot folosi pe site-urile de pariuri din România?

În prezent, nu există restricții privind opțiunile de plată care pot fi utilizate pe site-urile de pariuri din România. Cu toate acestea, pentru o țară cu mult interes în tehnologie și cu mulți programatori luminoși, România nu este atât de bogată când vine vorba de opțiuni de plată. De fapt, există încă o mare parte a populației care nu are un card sau un cont bancar și preferă tranzacțiile în numerar. De aceea, mulți operatori locali încă mai acceptă depuneri în numerar în casele lor de pariuri. Din metodele de plată online, cardurile și eWallets [Skrill / Neteller] sunt cele mai populare, în timp ce Paysafecard este, de asemenea, adesea folosit.

Sunt disponibile schimburi de pariuri în România?

Betfair, lider mondial în pariuri, este disponibil în România din 2016, oferind pariorilor atât pariuri sportive (sau site de pariuri sportive online cum se numește în limba română), cât și pariuri de schimb. Betfair este primul schimb de pariuri care își oferă serviciile în întreaga lume și se pare că pariorii români sunt încântați de posibilitatea de a-și stabili cotele și de a crea diverse pariuri, atâta timp cât sunt susținute de un alt parior. Betfair este singura bursă de pariuri licențiată din România, însă pariorii pot accesa și alte site-uri precum Betdaq sau Smarkets printr-un VPN.

Latest Posts

casino online

România este o țară est-europeană cunoscută pentru sălile sale...

Beneficiile de pariuri sportive vs. Jocuri de cazino

Pariurile sportive și jocurile de cazino cu siguranță nu...

Cum să alegi cea mai bună casă de pariuri din România 2020

Cunoscut în întreaga lume pentru femeile sale frumoase, relicve...

Primul pariu la Stanleybet

Domnul Stanleybet primește un taskbar uppator acoperiș în junglă...

Handicapul Asiatic

Umbrela infectată cu Asia, pariorii români potriviți cu o...