Cum putem castiga garantat la pariuri

Cum putem castiga garantat la pariuriProbabil, mulți dintre cei care au citit titlul și nici măcar nu știu despre tarife vor spune că nu există garanții de câștig. Și s-au întâlnit adesea cu mulți oameni care nu știau ce să câștige la pariuri. Aici nu ne referim la tipi care se exprimă elegant, care au o pagină de Facebook cu titlul ” 100% fix, și care necesită, de asemenea, bani pentru a împărtăși previziunile lor. Ne referim la așa-numitele “sure bets” sau, mai pe Roman, Arbitraj Sportiv.

Cum pot profita de aceste sure bets?

Discrepanțele dintre cote pentru aceeași alegere în două sau mai multe case de pariuri online pentru a obține un profit mic dacă corectarea parametrilor de pariuri, indiferent de rezultatul acestui partid, se numește sure bet. De exemplu, să luăm un meci între Monaco și Bastia și să presupunem că pentru a câștiga gazdele, participarea la Unibet este de 1.44, iar pe NetBet șansele de remiză și de a câștiga gazdele 5.3 și 11.0. Să spunem că putem aloca ruble 2 000 pentru acest meci, suma va fi atât de mare, deoarece profitul este garantat. Pentru victorie, în valoare de aproximativ 2 053 lei vom pune 1 425 lei la Unibet pentru victoria gazdelor, iar la Netbet 387 lei pentru ceea ce va fi păstrat remiza și 187 pentru faptul că oaspeții vor fi impuși.  

Desigur, profitul nu este mare, dar dacă găsim mai multe astfel de sure bets, acest lucru va crește semnificativ și fără risc. Păstrați în minte, totuși, dacă un meci a fost anulat din cauza refuzului de un singur jucător, în special, referindu-se la unul din tenis, unele case de pariuri va verifica ca отмененный, iar alții (puțini, ceea ce este corect) va da castig de cauza lui, care a câștigat de la acest tratament. Prin urmare, este foarte important să se supună reglementării acestui agent de pariuri, mai ales dacă doriți să aplicați strategia “Pariuri Sigure”.

Cât de des sunt aceste pariuri sigure?Cât de des sunt aceste pariuri sigure?

Există multe site-uri sportive pe internet care oferă astfel de cursuri, dintre care majoritatea nu actualizează în mod constant șansele. O problemă și mai mare constă în faptul că de la mijlocul anului trecut în România activează doar casele de pariuri care au obținut licența, acestea constituie aproximativ 15. Dintre acestea, site-urile care utilizează sure bets nu oferă comparații între cotele fiecărui agent de pariuri, cu excepția Unibet, Sportingbet și, poate, Netbet. Deci, noua noastră sarcină este de a analiza șansele de pariuri pentru un meci, fie online sau offline. Aceasta nu este o misiune foarte simplă, trebuie să aveți o mulțime de timp la dispoziția noastră și o mulțime de răbdare pentru a examina cu atenție oferta de case de pariuri. Sincer, nu merită efortul, având în vedere profiturile foarte mici, dar și faptul că aceste sigur bets nu au fost găsite”pe toate drumurile”. În plus, dacă pariați pe o sumă foarte mare (aproximativ o mie sau zeci de mii de euro), există riscul ca agentul de pariuri să-și limiteze suma. Desigur, este posibil să se pună mai multe pariuri cu o rată maximă, să spunem că este nevoie de timp, dar în acest sens, participarea poate suferi fluctuații, astfel încât nu mai există sure bet.

Ce opțiuni de pariuri sunt predispuse la sure bet?

În general, aceste sure bets apar pentru a alege de la, care au două opțiuni de pariere pe mai mult / mai puțin, handicap din Asia, etc.), fie că este vorba de fotbal, baschet, handbal sau alte sporturi care oferă astfel de servicii. În opinia noastră, în Asia, în ceea ce privește baschetul, este destul de ușor să găsiți astfel de pariuri în două case online. Acest lucru se datorează faptului că există o mulțime de puncte în baschet, șansele unei anumite diferențe în puncte pot avea discrepanțe vizibile. Atenție, nu ne referim la o opțiune de invaliditate, ci la câteva. În prezent, casele de pariuri care oferă mai multe handicapuri asiatice pentru un singur meci (-3.5, -4.5, -5.5, etc.), Unibet, 888sport (aceeași ofertă preliminară de la Unibet), Winmasters, Maxbet și Fortune. În plus, aceste bets sure se găsesc adesea în viața plantelor, în special în tenis, unde jucătorul preferat poate alterna adesea.

Concluzie

Putem câștiga un pariu garantat folosind aceste pariuri sigure, chiar dacă profitul este destul de micConcluzie

Sure betul este o discrepanță a cotelor pentru aceeași opțiune de pariere care are loc în două sau mai multe case online sau offline, astfel încât să poată obține un profit garantat dacă pariurile

Nu toate casele de pariuri returnează pariurile dacă jucătorul / pilotul a refuzat

Din cauza acordului de angajament, câteva case de pariuri lucrează în România, pentru care site-urile externe oferă șanse de comparație

Aceste pariuri sigure apar de obicei atunci când alegeți din două opțiuni de pariere, cum ar fi “handicap” în baschet, în special în NBA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here