Cum poti profita de optiunea Scor Corect Multiplu la fotbal

Cum poti profita de optiunea Scor Corect Multiplu la fotbalMulte dintre casele de pariuri licențiate din România oferă o ofertă bogată de meciuri de fotbal, în special în turnee mari. Unele opțiuni creează dificultăți chiar și în rândul jucătorilor experimentați, să nu mai vorbim de începători, așa că sunt evitate.

Una dintre aceste opțiuni este îndreptată spre scorul corect al meciului. În cazul în care aproximativ 5 ani în urmă opțiunea a fost destul de rar, acum apare în mod constant în mai multe birouri. Șansele de a alege sunt destul de mari, la fel ca șansele de a câștiga, ceea ce reprezintă combinația perfectă pentru jucători. Pentru cei care nu cunosc termenul corect de puncte multiple, să zicem, pentru fiecare opțiune pe care o alegeți, aveți 3 sau 4 oportunități de câștig, toate acestea se referă la scorul corect al meciului.  

În total, în casa de pariuri este de la 8 la 12 astfel de opțiuni pentru meci. În două variante, putem presupune că gazdele, respectiv, oaspeții câștigă cu 1-0; 2-0 sau 3-0, pe celelalte două, că acestea sunt suprapuse cu 2-1; 3-1 sau 4-1 și așa mai departe.

Cât de profitabilă este această rată?

În general, cea mai mică parte a acestor opțiuni este cea în care echipa preferată impune 1-0; 2-0 sau 3-0. De exemplu, într-un meci în care echipa ocupă 1.4 spre victorie, cel mai mic pariu este 2.95, opțiunea corectă cu care va acționa la 1-0; 2-0 sau 3-0. Următorul pariu este 3.9, ceea ce corespunde faptului că echipa preferată câștigă cu un scor 2-1; 3-1 sau 4-1. Într-un meci mai echilibrat, în care favoritul are 2,2 până la victorie, iar outsiderul este 3,2, cea mai mică parte în ceea ce privește un rezultat corect repetat, conform căruia echipa preferată va câștiga 1-0; 2-0 sau 3-0, 4.35. Decizia urmează, de asemenea, conform căreia favoritul va cîștiga cu 2-1; 3-1 sau 4-1 (5.25).

Casele de pariuri pe care găsim opțiunea potrivită pentru mai multe puncte

După cum sa menționat la începutul articolului, în ultimii ani, multe case de pariuri au introdus această opțiune nu a fost exclusă din cele mai multe case mari. Casa de pariuri în acest moment, Betano, are 12 parametri pentru acest tip de fabrică, care se află în secțiunea “speciale” meci de fotbal. Casa online Netbet și Winmasters folosesc, de asemenea, acest tip de pariuri, de asemenea, în categoria “speciale” a acestui meci, aici avem posibilitatea de a alege între 8 opțiuni de pariuri. In casa on-line, opțiunea Sportingbet este în categoria “Scor Corect” a unui meci de Fotbal, câștigând 11 opțiuni.

Cum sa faci analiza pentru a pune acest tip de pariu?Cum sa faci analiza pentru a pune acest tip de pariu?

Trebuie să recunoaștem că nu este atât de ușor de prezis rezultatul meciului, dar efectuarea cu atenție Statisticile acestui meci ne va ajuta foarte mult. Având statistici, înțelegem cele mai recente partide de pe teren, respectiv, cu echipele care se întâlnesc, dar și cu cele mai recente întâlniri directe la domiciliu / în deplasare. Desigur, ne referim la rezultatele aceluiași concurs în care va avea loc meciul respectiv. În mod ideal, din aceste rezultate recente, echipele au salvat doar cele obținute împotriva metricii apropiate de adversar. De exemplu, luăm în considerare în zadar rezultatele Sevilla cu Barcelona și Madrid Real dacă joacă acum împotriva Valladolid.

Strategie scor precis multiselect

În ceea ce privește pariurile de strategie, este foarte important să le aplicați cu șanse mari de a câștiga decât dacă ați face un pariu haotic. După cum sa menționat mai sus, șansele de “corect multiplu puncte” sunt destul de mari, și, prin urmare, cere o strategie. Dacă încă nu știți cum puteți utiliza în mod corect mai multe cont în fotbal, vă recomandăm să găsiți un joc în care echipa ta preferată are 1.2-1.25 suma, dacă vorbim despre хозяевах și 1.1-1.15, dacă vorbim despre deplasare. Vom consulta statisticile, după care vom pune nu una, ci două pariuri, dintre care doar unul poate fi un câștigător. Prima fabrică va fi că echipa favorită va câștiga cu 1-0; 2-0 sau 3-0, iar a doua cu 2-1; 3-1 sau 4-1.

Suma ca o echipă cu 1.2 la victorie pentru a impune pe teren 1-0; 2-0 sau 3-0 este 2.9, iar pentru a impune 2-1; 3-1 sau 4-1 este de aproximativ 4.00. Este foarte probabil ca acest meci să se încheie într-unul din cele 6 puncte. Cu toate acestea, aveți grijă ca echipa dvs. preferată să nu fie prea ofensivă, deoarece altfel ar putea câștiga cu o diferență mai mare de 3 bile. Trecând la calcule, în cazul în care voi contribui 100 de lei la faptul că favoritele vor fi impuse la 1-0; 2-0 sau 3-0 putem câștiga 290 de lei. Pentru a avea același potențial, câștiga și în cazul în care favoritele sunt suprapuse pe 2-1; 3-1 sau 4-1 trebuie să calculăm 72.5 lei. Se pare că vom obține un profit de 117,5 lei dacă unul din cele 6 rezultate va ieși. Pe termen mediu și lung, această strategie are șanse foarte mari de a genera venituri constante.

RezumatRezumat

Corect opțiunea scor multiple include 3 sau 4 puncte corecte

Casele de pariuri care utilizează această opțiune – Betano, Netbet, Sportingbet și Winmasters

Pentru a asambla o astfel de prognoză, se recomandă să se consulte cu cele mai recente întâlniri imediate cu gazdele de pe teren propriu, precum și cu partidele anterioare pe teren propriu, respectiv din echipele care se vor întâlni

Este foarte probabil ca un grup care are 1.2 sume pentru victorie să fie câștigat 1-0; 2-0; 3-0; 2-1; 3-1 sau 4-1

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here