Cum alcatuim cea mai sigura cota de 2.00

Cum alcatuim cea mai sigura cota de 2.00În lumea pariurilor există diferite tipuri de jucători: de la cei care plasează o cotă de 1,01 pe bilet la cei cu 15 selecții pe bilet și cu o cotă astronomică totală.

Dar toate au ceva în comun, și anume dorința de a găsi un prognostic sigur, fie că este vorba de fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, etc.. E evident că nu e ușor, oricât de mici ar fi șansele. Dar sunt șanse identice ca diferite sporturi să aibă șanse diferite de succes. De exemplu, o parte de 2.3 din fotbal este mai puțin probabil să reușească decât o parte de 2,3 din tenis, handbal sau volei.

Vezi sporturile care sunt cele mai bune pentru pariuri și de care trebuie să ne ferim > > > > > > >   

În ce sport găsim cele mai sigure pariuri?În ce sport găsim cele mai sigure pariuri?

Din experiența noastră de mai mult de 10 ani în jocurile de noroc online, am ajuns la concluzia că fotbalul este unul dintre sporturile mai puțin profitabile, și că sunt multe motive. Pe de altă parte, cel mai sigur sport pare a fi voleiul nostru, urmat de handbal. Aici ne referim la sport unde avem ocazia de a viziona multe jocuri în fiecare zi. Un sport sigur în ceea ce privește pariurile este, de asemenea, rugby, dar bookmakerii nu au concursuri pe o bază de zi cu zi, deoarece sportul nu este apreciat atât de mult la nivel mondial.

Sursă foto: furnizată www.freecast.com

De ce volei? Pentru că am observat că favoritul unei petreceri este impus destul de des.  Aici vorbim despre volei masculin și feminin, dar avem tendința de a crede că se întâmplă mai puține surprize cu femela. Un joc de volei este jucat de cel mai bun sistem de 5 seturi, în fiecare set câștigă primul la 25. Chiar dacă echipa favorită începe mai greu în primul set sau chiar pierde, e greu de crezut că nu se va mai întoarce.  

Cu alte cuvinte, o echipă mai bună decât adversarul în clasament cu greu își pierde concentrarea pe tot parcursul jocului. De fapt, concentrarea joacă un rol esențial în volei, toți cei 5 jucători trebuie să joace la capacitate maximă. Complotul este mic, acțiunile au loc destul de repede, nu e timp de relaxare. Pentru a pierde echipa favorită, ei ar fi ajuns la un nivel foarte bun al jocului, nu într-unul, dar în trei seturi, care este destul de greu de crezut. Când spunem “favorit”, ne referim la o legătură cu o cotă de 1,25 sau mai puțin, echipa care ar putea juca, eventual, pentru propriul lor public. Există, de asemenea, situația neplăcută în care antrenorul echipei preferate decide pe ultimele sute de metri pentru a introduce rezerve. Acest lucru se întâmplă destul de rar, cu toate acestea, și dacă se întâmplă partea echipei preferate crește destul de mult, astfel încât să puteți evita acest meci.

Ce acorduri ar trebui să evit?

De aceea, o echipă de volei feminin care joacă pe propriul teren și vine după alte meciuri de succes are șanse foarte bune de a câștiga acel meci. Pentru a face totul mai sigur, închidem meciurile de la Cupele Europene și, desigur, de la cupele naționale. În Cupele Europene, echipele au găsit un mic început, și pot surprinde, mai ales atunci când vine vorba de stadiile avansate ale cursei.Ce acorduri ar trebui să evit?

În schimb, în cupa națională Echipa favorită poate juca relaxat, așa că apar complicații. De fapt, este suficient că doar un singur jucător nu este “în mână” pentru a lăsa jocul echipei să meargă prost. În general, cu toate acestea, jucătorul este rapid schimbat de antrenor.

Mai avem și alte pariuri la fel de sigure de volei cu o probabilitate mai mare?

Pentru a obține o cotă de aproximativ 2.00 avem doar pentru a găsi 4 echipe de acasă cu o cotă de 1.2 Pentru a câștiga sau 3 echipe cu o cotă de 1.25. Dacă doriți o cotă de 2.00 din doar două selecții, puteți alege o formație de sex feminin care are până la 1,2 acțiuni pentru a câștiga cel puțin două seturi de diferență (3-1 sau 3-0). Toate casele de pariuri online au pariuri de volei, dar găsim cea mai bogată ofertă de la Fortuna. Există multe pariuri interesante de așteptare pentru noi aici, inclusiv punctele totale ale unei echipe (Peste/Sub/între). Asta dacă doriți să descoperiți și alte Pariuri Sigure în plus față de cele menționate mai sus.

Concluzie

Cel mai sigur sport e voleiul feminin, după părerea noastră.

  • Echipele de teren de acasă cu o șansă de 1,25 sau mai puțin va pierde cu greu acest meci
  • Evitați festivalele Cupei Europene și ale Cupei Naționale
  • O trupă locală Feminină cu o cotă maximă de 1,2 câștigă adesea cel puțin două seturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here