Cetățenii puțin probabil să piardă timpul în derby conflict

Cetățenii puțin probabil să piardă timpul în derby conflictPaul Pogba a promis o reacție instantanee din partea stelelor Unite cu fața rușinoasă în urma predării de duminică de la Goodison Park, deși este mai probabil ca Manchester City să fie cel care pornește rapid de la Old Trafford.

Pogba supraevaluat și colegii săi underachieving

cu siguranță datorez fanii lor după care 4-0 ascunde la Everton, un al 11-lea meci drept în care United nu au reușit să păstreze o foaie curată.

Dar vorbesc este ieftin, și dacă orașul merge despre afacerea lor modul în care acestea au în timp ce compilarea lor curent zece joc Premier League victorie streak, acest meci ar trebui să aibă doar un singur rezultat.

E aproape imposibil să crezi că oamenii lui Ole Gunnar Solskjaer vor fi la fel de apatici și de apatici împotriva orașului cum au fost împotriva Everton, dar tot e greu să-i vezi deraiind la proba pentru titlul vecinilor lor.Pogba supraevaluat și colegii săi underachieving

Cote de 4-9 City confirma ceea ce straturi și pariorii cred, deși ar trebui să plătească pentru a sprijini oraș dublu rezultat la 5-4 în schimb.

Victoria celor de la City cu 1-0 asupra lui Tottenham de sâmbătă nu a fost cea mai convingătoare din eforturile lor împotriva opoziției decente. Dar a fost al patrulea meci la rând și al 23-lea meci în acest sezon în care au fost înainte la pauză și încă înainte la fluierul final.

Oamenii lui Pep Guardiola au marcat 47 de goluri în prima jumătate în acest sezon, mult mai mult decât în orice altă parte, și sunt gata să se rupă din nou pentru a rupe mai devreme într-un efort de a rupe rapid hotărârea lui United.

Orașul a pierdut doar una dintre ultimele lor șapte excursii Liga la Old Trafford și știu că pentru a se apăra de Liverpool ei trebuie să păstreze pe câștigătoare. Reds nu arata ca pierde și nici nu City.

Acest fixativ a fost identificat cu ceva timp în urmă ca o

posibilă piele de banană pentru campioni și Guardiola ar fi încântat să fi intrat în el cu Kevin De Bruyne de partea lui.

Dar belgianul este rănit și asta îi dă spaniolului o decizie de luat la mijlocul terenului. Merge pentru pace și presa mare și de a folosi Bernardo Silva și poate Phil Foden acolo alături de Fernandinho? Sau îi lasă pe cei trei din față să-și împletească magia și să-i aducă înapoi pe David Silva sau Ilkay Gundogan pentru a oferi ceva mai măsurat.

Foden a primit aprobarea împotriva lui Spurs și a fost impresionat, dar a fost o privire cavalerească către centrul orașului care i-a permis lui Mauricio Pochettino să-și mărească șansele decente, așa cum au avut și la Etihad în Liga Campionilor.

United va primi șanse, care pare sigur, mai ales cu ritmul pe care Solskjaer deține în față. Ambele echipe trebuie să înscrie, prin urmare, ar trebui să facă apel – cu excepția faptului că greverii gazdelor au devenit risipitori. Ei nu au marcat un gol din joc deschis în mai mult de șapte ore de fotbal.

Și cine Solskjaer desfășoară în atac este, de asemenea, un necunoscut. Într-adevăr, pe cine trimite norvegianul oriunde este în dezbatere. Luke Shaw, întors de la interdicția de a fi ratat umilința Everton, cel puțin nu poate fi abandonat, deși fiecare dintre colegii săi de echipă ar trebui să se teamă de topor.

Adolescent Mason Greenwood arAdolescent Mason Greenwood ar

putea veni în dar este tot cuie pătrate și găuri rotunde cu Solskjaer, care nu știe cea mai bună echipa lui deși el trebuie să fi învățat până acum că Nemanja Matic nu ar trebui să fie în ea.

Scott McTominay, Juan Mata și Jesse Lingard puteți aștepta la call-up-uri, dar asta înseamnă încă mai bricolaj, dar mai indecizie, și că nu poate fi bun pentru un manager care a prezidat șase înfrângeri în ultimele opt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here