Ce inseamna pariul tip Draw No Bet?

Ce inseamna pariul tip Draw No Bet?Adesea, casele de pariuri, în special offline, oferă tipuri de pariuri care sunt pentru începători, dar nu numai că nu înțeleg.

Unul dintre aceștia, în special cei prezenți la casele de pariuri online, este Draw No Bet. Am întâlnit mulți jucători care credeau că este un pariu egal fără Bet. Acesta este un fel de pariu din două opțiuni: primul este echipa gazdă pentru a câștiga, iar al doilea este echipa. În cazul în care la finele meciului s-a înregistrat rezultatul egalității, pariul va fi rambursat în cont (fără condiții de îndeplinire). Desigur, având în vedere șansele de a câștiga 50% -50%, dar nu 33% -33% -33%, așa cum se întâmplă în cazul dimensiunii finale a pariului, șansele de a câștiga gazdele sunt, respectiv, oaspetele este puțin mai mic decât în cazul opțiunii “rezultatul final”.

Ce sporturi beneficiază de acest tip de pariuri?

Acest tip de pariu are loc în toate sporturile, unde poate fi stabilit rezultatul egalității la sfârșitul meciului. Ne referim aici în primul rând la fotbal, dar și la handbal, baschet, hochei, futsal, fotbal, etc. Având în vedere doar acest tip de pariu, puteți pune mai multe evenimente pe cupon, șansele de a câștiga sunt puțin mai mari decât în cazul biletului obișnuit, unde pariurile vor avea aceleași șanse.

Cum se numește acest tip de pariu în casele de pariuri online?

Deși acest lucru înseamnă același lucru, pariul DNB nu se numește același în toate jocurile online. Pentru a nu vă induce în eroare, cu toate acestea, mai jos vom da numele sub care se află în toate casele de pariuri:

Unibet și 888sport-1 2 (pariurile vor fi returnate dacă rulați exact)

  • Pariuri sportive cu cote fixe
  • Betano-nu există pariuri pe remiză
  • Netbet-rata de returnare pentru egal
  • Avere, nu egal
  • Winmasters-remiză – nu există pariuri
  • Maxbet, circ-draw no bet
  • Betfair-ofertă avantajoasăCum se numește acest tip de pariu în casele de pariuri online?

Ce se întâmplă dacă selectați această opțiune în Biletul cu mai multe meciuri și acest meci sa încheiat la egalitate?

La începutul articolului, am clarificat că, dacă meciul se termină la același nivel și am selectat opțiunea Draw No Bet, pariul va fi returnat în contul dvs. Desigur, dacă se întâmplă acest lucru pe un bilet din mai multe evenimente, nu va fi returnat un pariu pe întregul bilet. Dacă meciul se termină la egalitate pe un bilet cu mai multe evenimente, este selectată opțiunea ” Draw No Bet în acest joc, veți primi 1,00 sume, numai pentru acest eveniment. Cu alte cuvinte, biletul se va comporta ca și cum planta nu ar exista. În acest caz, veți fi influențați numai atunci când, de exemplu, trebuie să puneți un bilet cu 3 evenimente pentru a obține un bonus, iar printre 3 și asta cu ariant DNB. În acest caz, se crede că ați plasat doar două evenimente în cupon, iar bonusul nu va fi creditat. În plus, un astfel de pariu nu va conta pentru condițiile de lansare a oricărui bonus.

Cum ne bazăm pe o remiză fără un pariu?

În cazul meciurilor de fotbal mai puțin importante, opțiunea Draw No Bet poate apărea cu câteva ore înainte de începerea acestui meci. Dacă doriți să pariați că este cu siguranță mai sigur decât să pariați pe unul dintre cele trei rezultate finale, puteți afla partea pe care o va avea acest meci înainte de a apărea. Astfel, suma câștigurilor gazdelor / oaspeților se calculează după următoarea formulă: (1-1/suma per remiză) x numărul normal de gazde / oaspeți pentru victorie.

ConcluzieConcluzie

Dacă alegeți opțiunea Draw No Bet și meciul se termină la egalitate, pariul va fi returnat în contul dvs. Dacă se întâmplă acest lucru în mai multe bilete, evenimentul va primi o cotă de 1.00, iar biletul se va comporta ca și cum nu ar exista. Acest tip de plantă este prezent în toate sporturile în care există posibilitatea ca, la sfârșitul timpului regulat, rezultatul egalității să fie înregistrat. Cu toate acestea, casele de pariuri nu oferă adesea această opțiune pentru alte sporturi decât fotbalul. Deși este același lucru, nu în toate casele de pariuri găsim același nume pentru această opțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here