Unibet

Rating-bunUnibet

Acest operator este în top bookmakers on-line din România în ceea ce privește cotele.

Aflați care este cel mai bun agent de pariuri în ceea ce privește cotele, Dar, de asemenea, poziția de bookmaker în această ierarhie, a se vedea scorul liniei de pariuri în funcție de cote.

Fotbal

Pentru campionate majore, cum ar fi prima ligă engleză, liga spaniolă, seria italiană A, Bundesliga germană sau liga franceză 1, marja de profit cu care funcționează acest bookmakeronline este de 3,5-5,5%, în unele cazuri chiar sub 3%.

În general, marja de profit pentru pariurile goal este mai mare decât marja rezultatului jocului.Cu cât marja este mai mare, cu atât ratingul este mai mare.

În mijlocul Europei, unde includem și premier League în România, cota de piață este de aproximativ 6,5-7%, deci rate mai mici în comparație cu ligile mari, dar aceasta este o comunicare din partea parlamentarilor în general, și nu numai în cazul Unibet.

Tenis

La turneele ITF funcționează cu o marjă de profit de 7-8%.

Baschet

În competițiile majore din lumea baschetului funcționează cu o marjă de profit de aproximativ 5%.

Cum a fost calculată marja.

Oferta de pariere înainte de meci-bineOferta de pariere înainte de meci-bine

Un alt capitol pe care acest operator stă foarte bine este oferta de pariuri pre-meci.

Aflați care Case de pariuri sunt cele mai bune în ceea ce privește oferta de pariere înainte de meci, dar și poziția bookmaker în această ierarhie prin accesarea punctajului de case de pariuri on-line, potrivit ofertei de pariuri sportive

Miza minimă

Suma minimă pe care Unibet o poate paria pe un cupon de pariu este de 1 RON.

Paris privind dizabilitatea

  • Handicap European-Da
  • Handicap Asiatic-Da
  • Total Asiatic-Da
  • Pariuri de fotbal

La campionatele majore, oferă chiar mai mult de 200 de pariuri pe meci. În jocurile Ligii Campionilor, aveți aproximativ 130 de pariuri disponibile pe meci.  

Nu există nici o penurie în oferta de pariuri populare, cum ar fi: șanse de meci, șansă dublă, ambele echipe de notare, pauză, pauză finală și mult mai mult.  

La aceste pariuri populare, adăugăm unele pariuri interesante, cum ar fi: trecerea de top, gol spațiu de timp, cărți pe jucător, colțuri totale și altele.

Pariuri la tenis

Pariuri pe tenis este una dintre cele mai multe pe bogăția de turnee mari chiar acolo, dar cele mai populare pariuri, cum ar fi câștigătorul de joc, total Jocuri, seturi totale, kituri de handicap, joc de pariuri, numărul total de site-uri tiebreak.

La momentul analizei, în timpul unui meci major al turneului ATP din Paris, sunt posibile 26 de pariuri.

Pariuri de hochei

NHL oferă mai mult de 100 de pariuri pe meci. Oferta pentru jocurile KHL nu pare rău, fie, cu aproximativ 90 de pariuri pe joc.

Pariuri pe baschetPariuri de hochei

Aproximativ 65-70 de opțiuni de pariuri sunt disponibile pentru jocurile NBA per joc. Acesta oferă, de asemenea, o acoperire bună pentru meciuri în cele mai importante ligi europene, cu aproximativ 70 de pariuri pe joc, în unele chiar mai multe situații.

Sisteme de pariuri

În plus față de pariurile unice și multiple, puteți juca, de asemenea, sisteme.

În plus, puteți juca, de asemenea, bilete cu baza. Pentru a juca o astfel de notă, aveți nevoie pentru a activa “bancher”în colțul din stânga sus al cuponului pariu. Apoi, pentru a alege o predicție ca bază, trebuie să apăsați semnul “B” de lângă ea. Puteți selecta mai multe baze dedate. În cele din urmă, trebuie să alegeți sistemul cu care doriți să combine elementele de bază.

Opțiuni Speciale

“Cash out” sau “Close your bet” – puteți închide mai multe pariuri și pariuri simple, indiferent dacă acestea sunt în direct sau înainte de meci. Opțiunea nu este disponibilă pentru toate pariurile plasate, dar în cele mai multe cazuri aveți această opțiune la îndemână.  

Oferta de pariuri Online-bună

Deși există, de asemenea, dezavantaje, acest agent de pariuri este, de asemenea, un lider în pariurile live.

Aflați care Case de pariuri sunt cele mai bune în ceea ce privește oferta de pariuri live, dar și poziția de bookmaker în această ierarhie prin accesarea punctajului de pariuri on-line pe baza ofertei de pariuri live.

Consola de pariuri live este foarte ușor de utilizat. Oferta de pariuri live este aproximativ similar cu oferta de pariuri pre-joc, deși este uneori posibil ca unele jocuri mai mici vor fi lipsesc din oferta de pariuri live. În tenis, oferta de pariuri live este modestă.

Acoperire Online

Acoperirea în direct a anumitor evenimente sportive prin intermediul Unibet TV este gratuită, trebuie doar să aveți bani în cont și să fi făcut un pariu în ultimele 24 de ore. Timpul normal este mai mic de 10 secunde (similar cu TV live). Sunt cam 10.000 de proteste pe an. Dacă pariați în mod specific pe tenis, este bine de știut că numărul de jocuri transmise la acest sport este scăzut. Dacă sportul tău preferat e tenisul, îți recomandăm să te duci la alt agent de pariuri.

Grafice și statistici

În timp ce pariurile live, aveți opțiunea de a verifica statisticile jocului, dar nu aveți o reprezentare grafică a progresului jocului.

Calendar De Pariuri Live

Aveți, de asemenea, un calendar de evenimente live în cazul în care puteți verifica ce evenimente vor fi disponibile pentru pariuri live, în funcție de zi sau sport.

Opțiunea de a adăuga Favoriților

Dacă sunteți interesat doar de unele jocuri, aveți posibilitatea de a le înscrie, astfel încât să aibă întotdeauna în planul său.

Opțiuni Speciale

Opțiunea “Cash out” sau “Close bet” -această opțiune vă va permite să închideți pariul înainte ca toate evenimentele de pe bilet să fie rezolvate.

Opțiunea “close bet” este disponibilă pentru pariuri simple și multiple. Câștigurile retrase sunt disponibile imediat.

 

Articolul precedentCasa Pariurilor
Articolul următorSuperbet

Latest Posts

casino online

România este o țară est-europeană cunoscută pentru sălile sale...

Beneficiile de pariuri sportive vs. Jocuri de cazino

Pariurile sportive și jocurile de cazino cu siguranță nu...

Cum să alegi cea mai bună casă de pariuri din România 2020

Cunoscut în întreaga lume pentru femeile sale frumoase, relicve...

Primul pariu la Stanleybet

Domnul Stanleybet primește un taskbar uppator acoperiș în junglă...

Handicapul Asiatic

Umbrela infectată cu Asia, pariorii români potriviți cu o...