Casa Pariurilor

Casa PariurilorRating mediu

Acest operator oferă prețuri bune în comparație cu nivelul actual al pieței din România.

Aflați care este cel mai bun agent de pariuri în ceea ce privește cotele, Dar, de asemenea, poziția de bookmaker în această ierarhie, a se vedea scorul liniei de pariuri în funcție de cote.

Fotbal

În competițiile majore, acest agent de pariuri operează de obicei cu o marjă de profit de până la 5,5%.

Pentru Campionatele de Mijloc, unde am inclus prima ligă, marja de profit este ușor mai mare: 5.5-6%.

În majoritatea cazurilor, marja de profit este mai mică la pariurile pe rezultatul meciului (1,x,2) decât la alte opțiuni de pariuri, cum ar fi mai mult/mai puțin de 2.5 goluri. Cu cât marja de profit a agentului de pariuri este mai mică, cu atât șansele sunt mai mari.

Tenis

Marja de profit pentru tenis este mai mare decât cea a fotbalului, fiind de aproximativ 8%.

Baschet

În marile competiții mondiale de baschet, acest operator aplică o marjă de profit semnificativ mai mare decât fotbalul. În unele jocuri, coeficientul este mai mare de 10%.

Cum a fost calculată marja.

Oferta de pariuri premergătoare meciului-modestă

Pariuri sportive pre-meci de pariuri pentru acest agent de pariuri este un mediocru, în România există multe alte opțiuni mai bune în acest sens.

Aflați cine sunt cei mai buni bookmakeri în ceea ce privește oferta de pariere înainte de meci, dar și poziția de bookmaker online în această ierarhie prin accesarea punctajului de case de pariuri online, potrivit ofertei de pariuri sportive

Miza minimăMiza minimă

Suma minimă care poate fi pariată pe un singur pariu este de 1 RON, pe un pariu sistem este de 2 RON, și pe numere Loto este, de asemenea, 2 RON.

  • Paris privind dizabilitatea
  • Handicap European-Da
  • Handicap Asiatic-Nu
  • Totaluri Asiatice-Nu
  • Oferta Casei de Paris: fotbal Paris

Numărul opțiunilor de pariuri este relativ mic, dar cele mai populare pariuri nu lipsesc: rezultat final, goluri totale, pariu handicap, prima jumătate sau finală, scor corect, pauză / finală și altele.

Observăm, de asemenea, prezența unor pariuri interesante, cum ar fi: Hattrick în joc, autogol în joc, orice jucător de rezervă pentru a înscrie, pariurile pe roșu, cărțile galbene.

Oferte ale casei de paris: paris tenis

Chiar și pe tenis oferi noi nu au prea multe cuvinte de laudă, cele mai multe turnee având doar opțiunea de a paria pe câștigător al jocului, cu excepția turnee majore în cazul în care există, de obicei, disponibile pe 5-6 optiuni de pariuri: rezultat final, primul set, scor corect, handicap, jocuri, jocuri totale, minim câștiga un set.

Oferta Casei de la Paris: pariuri de hochei

La momentul analizei, acest operator oferă 7 opțiuni de pariuri pentru jocurile NHL pentru fiecare joc individual, similar cu KHL și ligile majore din Europa.

Opțiunile de pariuri care sunt de obicei găsite în competițiile majore de hochei sunt: Rezultat final, goluri totale, handicap, prima perioadă, prima perioadă / finală, prima perioadă sau finală, numărul de goluri Par/impar.

Oferta Casei de pariuri: pariați pe baschet

În timp ce cei mai buni operatori de pe piața online din România oferă zeci de opțiuni de pariuri pentru competiții majore, cum ar fi NBA, pentru acest operator avem un maxim de 7 opțiuni disponibile: Rezultat Final, prima jumătate, a doua jumătate, prima jumătate/ finală meci, handicap, total puncte, chiar/impar.

Sisteme de pariuri

Sisteme engleze, cum ar fi Trixie, brevet, Yankee, Canadian, norocos 31 etc nu sunt disponibile, dar aveți permutări sau meciuri combinate (X de Y) disponibile.

Opțiuni Speciale

“Cash out “sau” Close your bet ” – nu este disponibil.

Oferta de pariuri Online-modestă

Platforma de pariuri live de la casa de pariuri este mediocră, în România există multe alternative mai bune în acest moment.

Aflați care Case de pariuri sunt cele mai bune în ceea ce privește oferta de pariuri live, dar și poziția de bookmaker în această ierarhie prin accesarea punctajului de pariuri on-line pe baza ofertei de pariuri live.

Acoperire OnlineOferta de pariuri Online-modestă

Deși numărul de evenimente live nu este foarte mare, este încă un mare plus că acest agent de pariuri oferă spectacole live.

Grafice și statistici

Nu este disponibil. Există o secțiune statistică, dar nu în pagina de pariuri live.

Calendar De Pariuri Live

Aveți, de asemenea, un calendar de evenimente live în cazul în care puteți verifica ce evenimente vor fi disponibile pentru pariuri live, în funcție de zi sau sport.

Opțiunea de a adăuga Favoriților

Dacă sunteți interesat doar de unele jocuri, aveți posibilitatea de a le înscrie, astfel încât să aibă întotdeauna în planul său.

Opțiuni Speciale

Opțiunea “Cash out” sau “closing bet” – nu este disponibilă.

Articolul precedentBetuna Bet Betting House (eFortuna)
Articolul următorUnibet

Latest Posts

casino online

România este o țară est-europeană cunoscută pentru sălile sale...

Beneficiile de pariuri sportive vs. Jocuri de cazino

Pariurile sportive și jocurile de cazino cu siguranță nu...

Cum să alegi cea mai bună casă de pariuri din România 2020

Cunoscut în întreaga lume pentru femeile sale frumoase, relicve...

Primul pariu la Stanleybet

Domnul Stanleybet primește un taskbar uppator acoperiș în junglă...

Handicapul Asiatic

Umbrela infectată cu Asia, pariorii români potriviți cu o...