Baumbet

BaumbetAcest operator aparține categoriei de agenți de pariuri cu cote medii, marja de exploatare este de aproximativ 4-5% pentru evenimente importante, dar pentru evenimente de importanță medie marja de profit este mai mare de 7%.

Aflați care sunt cei mai buni agenți de pariuri în ceea ce privește cotele, Dar, de asemenea, poziția agentului de pariuri în această ierarhie, a se vedea ratingul liniei de pariuri în funcție de cote.

Fotbal

În campionatele puternice, dar și în prima ligă din România, am găsit o marjă de mai puțin de 4-5%.

În campionatele modeste, dar și în ligile inferioare, găsim o marjă de aproximativ 7%.

Tenis

Cotele sunt ușor mai mari decât media pentru jucătorul favorit și ușor mai mici decât media pentru outsider.

Baschet

Marja mai mică de 5% pentru competițiile mari

Cum marja a fost socializat.

Oferta de pariuri premergătoare meciului-modestoCum marja a fost socializat.

Un capitol că Baumbet nu strălucește prea luminos este cel de pariuri pre-live.

Aflați care Case de pariuri sunt cele mai bune în ceea ce privește oferta de pariuri pre-meci, dar, de asemenea, poziția de bookmaker în această ierarhie, accesarea ratingului de case de pariuri în conformitate cu oferta de pariuri sportive

Participare minimă

Suma minimă pentru a paria pe un bilet baumbet este de 1 RON.

  • Pariuri pe handicap
  • Handicap European: Da
  • Handicap Asiatic: Dacă
  • Totaluri asiatice:

Fotbal

În majoritatea competițiilor din Europa, Acesta oferă aproximativ 100 de pariuri, uneori, dar rar, chiar mai mult de 150. La campionatele de mâna a treia și mai jos găsim cel mult 30 de pariuri. Pariuri populare, cum ar fi șansa dublă, goluri totale (mai jos / mai sus), goluri pentru handicap, rezultat break, ambele puncte, Scor corect, etc.lipsesc din oferta de pariuri.

Tenis

Oferta de tenis este slabă, în sensul că multe selecții și chiar meciuri sunt valabile doar câteva ore înainte de plecare. Nu putem spune că numărul evenimentelor pentru un partid ne dezamăgește, acesta fiind 15-20 pentru jocurile din calendarul ATP și WTA, dar ar fi bine dacă ar fi introdus mai devreme în oferta anumitor părți. Printre selecțiile prezente într-un joc pe care Lista: numărul total de jocuri / seturi, câștigătorul primului set, câștigătorul celui de-al doilea set, handicap, numărul de jocuri ale unui jucător, etc.

Baschet

Putem spune că oferta este modestă, cu 10-15 pariuri pe meci în ligile mari și aproximativ 20 în NBA.

Hochei Pe Gheață

Evident, pariurile NHL sunt baza aici, oferta este destul de bogată, din moment ce găsim aproximativ 100 de selecții pe joc. În afara de hochei în Statele Unite nu există multe campionate, aici aproximativ 30 de pariuri sunt oferite într-un meci de ligă și un pic mai mult într-un meci internațional.

Sistem

În afară de pariuri simple și multiple, avem posibilitatea de a juca sisteme, în cazul în care o cutie de lângă o selecție ne permite să alegem dacă această selecție va fi baza. Dacă verificăm căsuța corespunzătoare, pariul trebuie să iasă neapărat pentru ca biletul să fie câștigător.

Opțiuni speciale

“Retrageți în numerar” sau “plasați pariul” – puteți plasa întotdeauna un pariu, iar suma dvs. este creditată în contul dvs., indiferent dacă este vorba de pariuri pre live sau live.

Oferta de pariuri Live-modest

Platforma de pariuri live este unul foarte bun, cu jocuri grupate de sport, fiind capabil de a selecta cu ușurință sport pentru care vrem să ne uităm la jocuri. Asta ar fi destul de mult singurul lucru pozitiv despre pariurile live în Baumbet.

Aflați care Case de pariuri sunt cele mai bune în ceea ce privește oferta de pariuri live, dar, de asemenea, poziția de bookmaker în această ierarhie, accesarea ratingului de case de pariuri on-line în funcție de oferta de pariuri live.

Multe evenimente importante sunt disponibile pentru pariuri live, concentrându-se mai mult pe tenis și mai puțin pe alte sporturi, inclusiv fotbal.

  • Acoperire în direct
  • Nu este disponibil
  • Grafice și statistici

Dacă doriți să pariați live într-un joc, pe care nu l-ați văzut de la început, vă va ajuta foarte mult în alegerea statisticilor live disponibile pentru acest joc.

Calendar de pariuri Live

Fără fân.

Opțiunea de a adăuga FavorițilorOpțiunea de a adăuga Favoriților

În cazul în care urmați un anumit joc, nu pierdeți timpul căutând de fiecare dată în lista de pariuri play, puteți selecta cheia de stele situat pe partea dreaptă a jocului, astfel încât să-l configurați în partea de sus a listei, astfel încât să aveți întotdeauna în prim-plan.

Opțiuni speciale

“Retrageți banii “sau” închideți pariul ” – opțiune disponibilă care vă permite să închideți pariul înainte ca evenimentul să fie rezolvat. Câștigurile rezultate din pariul/biletul închis vor fi creditate în contul dvs. imediat.

 

Articolul precedentPublicwin
Articolul următorCase de Pariuri Online Licentiate

Latest Posts

Beneficiile de pariuri sportive vs. Jocuri de cazino

Pariurile sportive și jocurile de cazino cu siguranță nu...

Cum să alegi cea mai bună casă de pariuri din România 2020

Cunoscut în întreaga lume pentru femeile sale frumoase, relicve...

Primul pariu la Stanleybet

Domnul Stanleybet primește un taskbar uppator acoperiș în junglă...

Handicapul Asiatic

Umbrela infectată cu Asia, pariorii români potriviți cu o...

Primul pariu la Fortuna

Fortuna-un oraș intruși primește putere pe lună opera în...