Canarii au refuzat Prima ligă de promovare.

Canarii au refuzat Prima ligă de promovare.Norwich au fost în speranța pentru o petrecere de promovare, dar Sheffield miercuri ar putea face o noapte nervos pentru ei la Carrow Road.

Canarilor le-a fost refuzată șansa de a urca, câștigând acest joc când

Sheffield United a învins Pădurea Nottingham în meciul de început de astăzi. Ei doresc în mod clar să revendice locul lor Premier League rapid și perioada de Paști ocupat le oferă o oportunitate de a sigila afacere.  

Cu toate acestea, cotele scurte pentru o victorie acasă nu apelează foarte mult și miercuri la mijlocul mesei ar trebui să facă viața dificilă pentru gazdeCanarilor le-a fost refuzată șansa de a urca, câștigând acest joc când

Norwich este de opt-câștigătoare meci rula văzut le muta de la aspirante la fugar lideri, deși sarcina lor a încetinit în ultimele două meciuri, care au remizat 2-2 la domiciliu pentru Lectură și 1-1 la Wigan.

Oamenii lui Daniel Farke s-au luptat pentru un punct la Wigan și au dominat împotriva citirii, dar se pare că le lipsește o scânteie.

Acest lucru ar putea fi din cauza suspendării continue de top assist-maker Emi Buendia, care stă afară meciul final al interdicției sale de trei meciuri, și cu care, în minte un punt miercuri obtinerea unui start one-goal pe Handicap asiatic poate aduce un profit.

Miercurea a fost complet depășită ultima dată și totuși au pierdut doar 1-0 la Leeds – aceeași marjă de înfrângere în Norfolk ar vedea parianții asiatici cu handicap au mizele lor pe bufnițe returnate.

Elland Road loss a fost doar al treilea în ultimele

20 de meciuri de miercuri în timp ce ei caută să stabilească un marker pentru sezonul următor sub șeful Steve Bruce.Elland Road loss a fost doar al treilea în ultimele

Din păcate, pentru miercuri, șansa lor de playoff a alunecat practic departe și motivația lor trebuie să fie luate pe încredere. Absența lui Adam Reach prin rănire este de asemenea o lovitură pentru cei din afară.

Dar miercuri s-au retras la Sheffield United, West Brom și Derby în acest sezon și au câștigat la Aston Villa, Bristol City și Middlesbrough, astfel încât nu există nici un motiv pentru a sugera bufnițele se vor prăbuși la Carrow Road.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here