Calificarea Ligii Campionilor este disponibilă

Calificarea Ligii Campionilor este disponibilăNu va fi fost un timp în trecutul nu prea îndepărtat atunci când Manchester United și Chelsea a luat calificarea Liga Campionilor pentru a acordat.

United a învins-o pe Chelsea în finala de la Moscova cu 11 ani în urmă și apoi a ajuns la alte două finale, pierzând în fața Barcelonei în 2009 și 2011 înainte ca Blues să pună mâna pe Cupa Campionilor Europeni învingând Bayern München în propria curte în 2012.

Roll-on pentru 2019 și există o Premier League

mare de șase, mai degrabă decât de sus în patru și de a face doar sezonul viitor competiția va merge în jos ca un succes pentru managerii de Ole Gunnar Solskjaer și Maurizio Sarri.

Cluburile au gustat oarecum demoralizarea naturii de a fi în Europa League, jucând devreme într-o zi de joi într-o zi de fotbal foarte îndepărtată, urmărind rivalii din Liga Campionilor amestecându-se cu elita Europei.Roll-on pentru 2019 și există o Premier League mare de șase, mai degrabă decât de sus în patru și de a face doar sezonul viitor competiția va merge în jos ca un succes pentru managerii de Ole Gunnar Solskjaer și Maurizio Sarri.

Chelsea se află în semifinalele din acest sezon, dar singurul motiv real pentru a sărbători câștigarea Ligii Europa este calificarea în Liga Campionilor. După cum a spus Atletico Madrid midfielder Gabi după ce partea sa a scăzut în competiția secundară sezonul trecut: “Europa League este s****.”

E gut-chinuitoare a fi pe dinafară și în timp ce este adevărat că nu există nici un trofeu pentru locul al doilea, al treilea sau al patrulea, ajungând la Liga Campionilor este un premiu important, în special având în vedere că poate fi o vară dificilă pentru ambele cluburi.  

Chelsea, locul patru, deține un avantaj de trei puncte față de United și un obiectiv sănătos-diferență care este efectiv în valoare de un punct în plus. Sarri cunoaște semnificația rezultatului, spunând vineri: “vom încerca să câștigăm, dar nu trebuie să pierdem.”

Nici o parte nu este deosebit de fluent, cu o miza atat de mare ar putea duce la o durere de concurs deci, back-sub 2.5 goluri apel.

United au pierdut șapte din ultimele lor nouă meciuri în toate competițiile și singurele lor goluri în ultimele cinci meciuri au venit prin amabilitatea a două penalități Paul Pogba într-un succes norocos 2-1 peste West Ham.

Chelsea, amplificată semnificativ de Întoarcerea regelui defensiv Antonio RudigerChelsea, amplificată semnificativ de Întoarcerea regelui defensiv Antonio Rudiger

Are rezultate mai bune, pierzând doar de două ori de când a ieșit din Cupa FA în fața lui United în februarie.

Eden Hazard va fi cel mai talentat jucător de pe teren și ar putea fi diferența, deși blues-ul său de o zi sunt simptomatice ale problemelor lui Chelsea în afara Stamford Bridge.

Hazard este fără un gol în călătoriile sale de la Ziua Boxului și Chelsea a pierdut toate meciurile din ligă până în top șase în acest sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here