Biletul zilei tenis 01.05.2019 cu Stefanos Tsitsipas

Biletul zilei tenis 01.05.2019 cu Stefanos TsitsipasTurneele de tenis de lut din München și Estoril ne oferă materia primă pentru biletul de 1 Mai 2019. Fiecare turneu în sezonul de lut este bine folosit pentru a pregăti pentru Roland Garros.

Stefanos Tsitsipas vs Guido Andreozzi

În Estoril, Tsitsipas este favoritul numărul unu al turneului.

Când spui Tsitsipas, spui asta noii generații de jucători de tenis … în cele din urmă deconectați Federer, Nadal și Djokovic.

Stefanos are 20 de ani și este deja pe ATP-ul opt. Anul acesta a jucat două meciuri la clay, dintre care două a pierdut în fața lui Medvedev și Struff. Nu cred că s-a încălzit încă pe lut, iar acest proces se întâmplă destul de greu când treci de la un fel de suprafață la altul.Stefanos Tsitsipas vs Guido Andreozzi

Andreozzi are 27 de ani și este pe ATP 97. În acest sezon el are cinci victorii și opt înfrângeri, el nu a rupt cu adevărat gura carnavalului.Cu toate acestea, el a câștigat Gulbis și Ramos și sa calificat la turnee majore, cum ar fi Monte Carlo și Barcelona.

Guido e o târfă băștinașă și cred că-l va băga pe Tsitsipas în belele pe suprafața asta.

Marco Cecchinato vs Martin Klizan

Cecchinato Italian a câștigat potul cel Mare la Roland Garros anul trecut și a fost de atunci pe o tendință în creștere. Marco este acum pe 17 ATP, aproape de înălțimile carierei.

Clay are un record de șase victorii și trei înfrângeri în acest sezon, cu un turneu pe care l-a câștigat în Februarie în Buenos Aires în fața lui Diego Schwartzman.

Marco este un kleisplayer tipic și cred că în acest an el se va apropia de top 10 după turneul de la Roland Garros.Stefanos Tsitsipas vs Guido Andreozzi

Slovacul Martin KLIZAN este un jucător stângaci interesant, dar este un jucător mult prea boem, Fabio Fognini. La confortul său proverbial s-au adăugat rănile care l-au scos din circuit când lumea îi era dragă. În acest sezon el are o cursă capricioasă fără continuitate, cu trei victorii și trei înfrângeri pe clay. Numai în Monte Carlo are o victorie care merită câștigată la Federico Delbonis.

În prima rundă din Munchen l-a învins pe Ernest Gulbis în două seturi.

Îmi place stilul lui Klizan, dar acum nu cred că e la nivelul lui Marco.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here