Beneficiile de pariuri sportive vs. Jocuri de cazino

Pariurile sportive și jocurile de cazino cu siguranță nu sunt aceleași. Cu toate acestea, ele poartă unele asemănări între ele.

Ambele sunt forme de jocuri de noroc. Ambele sunt, de asemenea, de obicei găsite în cazinouri. Desigur, ele au, de asemenea, diferențe distincte unul față de celălalt.

Poate doriți să țină cont de aceste diferențe atunci când imaginind în cazul în care pentru a pune dvs. jocuri de noroc de dolari. La urma urmei, bankroll-ul este doar atât de mare, și ar trebui să utilizați o anumită discreție atunci când imaginind ce jocuri pentru a juca.

Personal, îmi place ideea de a începe cu jocurile de noroc sportive și de a merge de aici. S-ar putea sau nu să vă placă în cele din urmă sporturile care pariază peste jocurile de cazino, dar are o serie de avantaje.

Acestea fiind spuse, voi discuta despre cele mai mari beneficii ale parierii pe sport față de jocurile de cazino.

Aveți abilitatea de a câștiga profituri pe termen lung
Cazinou jocuri de noroc oferă o mulțime de emoții. Din păcate, cele mai multe jocuri au, de asemenea, o margine de casa.

Avantajul casei asigură că cazinoul câștigă cele mai multe ori. Trebuie să ai noroc pentru a pleca cu profituri la sfârșitul zilei.

Ai nevoie pentru a obține extrem de norocos pentru a fi cazinouri pe termen lung. Aproape fiecare jucător pierde în cele din urmă din cauza marginii casei.

Jocurile de noroc sportive, pe de altă parte, vă oferă o șansă realistă de a câștiga bani. Mai degrabă decât să bată o margine de casa, trebuie doar să câștige suficiente pariuri pentru a bate suc (aka vig).

Sucul se referă la comisia pe care casele de pariuri o iau din partea pierzătoare a unui pariu. De exemplu, partea pierde plătește 10% suc într-un punct de răspândire cu -110 șanse.

Acest lucru sună foarte mult ca o margine a casei, dar nu este în întregime același lucru. În schimb, jocuri de noroc sportive vă oferă o șansă de a câștiga profituri pe termen lung, chiar și cu VIG luate în.

Evident, trebuie să fii un parior foarte bun pentru a câștiga profituri. În caz contrar, toată lumea și mama lor ar paria pe sport.

Punctul cheie este că, spre deosebire de jocurile de cazino, aveți o cale realistă spre câștigarea de bani în pariurile sportive.

Mai multă strategie decât majoritatea Cazinou Jocuri de noroc

Jocuri de cazino sizzling hot variază în ceea ce privește cât de mult strategia de care au nevoie. Slot Machines, de exemplu, cu greu dispun de orice strategie, la toate. Pur și simplu învârtiți rolele și lăsați soarta să facă restul.

jocuri cazinoBlackjack este diferit, deoarece are strategie extinsă. Captura, deşi, este că puteți utiliza o diagramă strategie de blackjack pentru a juca ca un expert în cel mai scurt timp.

Pariuri sportive ia strategie într-un grad mult mai mare decât chiar blackjack. Nu puteți găsi doar o diagramă pe internet care vă spune cum să luați decizii perfecte.

În schimb, aveți nevoie pentru a dezvolta stăpânirea dezavantajarea în timp. Handicaparea se referă la procesul de a determina care parte are șanse mai mari de a câștiga și de cât de mult.

Teren de baseball

Sportsbooks au handicappers experți care stabilesc liniile. Scopul dvs. este să deveniți suficient de bun pentru a găsi ce valoare subțire, dacă există, există în fiecare pariu.

O altă cale spre a face profituri de jocuri de noroc sportive implică utilizarea de programe software. Multe programe vă pot ajuta cu dezavantajarea și arbitrarea.

Acesta din urmă se referă la procesul de pariere într-un mod care vă garantează un profit. Pentru a face acest lucru, trebuie să găsiți două linii pentru același meci care diferă într-un mod care garantează profitabilitatea.

În orice caz, puteți vedea că pariurile sportive implică strategii extinse. Dacă sunteți în căutarea pentru ceva mai provocator decât jocurile de cazino, atunci ar trebui să ia în considerare acest tip de jocuri de noroc.

Numeroase opțiuni de pariere și piețe
Vă puteți bucura de un număr mare de jocuri în orice cazinou online sau pe uscat. Unele dintre aceste opțiuni includ următoarele:

 • Baccarat
 • Blackjack
 • Zaruri
 • Pai Gow Poker
 • Ruletă
 • Video Poker

Fotbal (fotbal) singur are zeci de ligi din întreaga lume. La o mare casa de pariuri, ați putea fi în măsură să parieze pe 15-20 diferite ligi de fotbal.

Ca și cum această selecție nu este suficientă, vă puteți aștepta și la un număr de tipuri de pariuri. Iată principalele categorii de pariuri pe care le puteți face:

 • Linii de bani
 • Total (peste/sub))
 • Punctul se răspândește
 • Prop pariuri
 • Pariuri live
 • Părți
 • Teasere

Șansa de a juca pe sportul pe care îl iubești
Ești un mare fan al sportului? Dacă da, veți aprecia că puteți să pariați pe jocurile pe care le bucurați și să le urmăriți mai târziu.

Sport sunt întotdeauna mai interesant atunci când aveți acțiune pe linie. Acest aspect este motivul pentru care jocurile de noroc sportive au devenit atât de populare.

Ce este frumos este că nu trebuie să pierdeți prea mult timp pentru a începe. Puteți vizita pur și simplu o casa de pariuri on-line, înregistra, depozit, și începe pariuri în termen de 15 minute sau mai puțin.
Odată ce contul dvs. este configurat și finanțat, veți putea plasa pariuri destul de repede. De fapt, puteți face pariuri în mai puțin de un minut cu telefonul smartphone.

Ce avantaje Cazinou Jocuri au peste pariuri sportive?

După cum puteți vedea, există o mulțime de motive pentru a face pariurile sportive tipul preferat de jocuri de noroc. Cu toate acestea, ar trebui să ia în considerare, de asemenea, avantajele de jocuri de cazino prea.

Strategia de jocuri de cazino este în general mai puțin complicată

Dacă vă place să utilizați strategia în jocurile de noroc, atunci veți aprecia parierea sportivă. Aveți nevoie de o cunoaștere puternică a aspectelor sportive și de pariuri pentru a obține profituri consistente.

Cu toate acestea, este posibil să fiți tipul care nu-i place să petreacă săptămâni, luni sau chiar ani stăpânind jocurile de noroc. În schimb, s-ar putea dori doar unele emoții rapide.

În acest caz, bani reali cazinou jocuri de noroc are un avantaj. Anumite jocuri, cum ar fi baccarat, ruleta, slot machines, și video poker ia foarte puțin timp pentru a învăța.

Latest Posts

Beneficiile de pariuri sportive vs. Jocuri de cazino

Pariurile sportive și jocurile de cazino cu siguranță nu...

Cum să alegi cea mai bună casă de pariuri din România 2020

Cunoscut în întreaga lume pentru femeile sale frumoase, relicve...

Primul pariu la Stanleybet

Domnul Stanleybet primește un taskbar uppator acoperiș în junglă...

Handicapul Asiatic

Umbrela infectată cu Asia, pariorii români potriviți cu o...

Primul pariu la Fortuna

Fortuna-un oraș intruși primește putere pe lună opera în...